Nagykanizsán csütörtök délután 13 körüli időben fotózták ezt a friss aszfaltfelfestést a Dózsa György utca – Hevesi utca kereszteződésénél.

A KanizsaPress írása szerint este már a SOTP! helyett STOP! felirat volt olvasható az aszfalton.

Hogy a felfestés poénból volt vagy véletlen, azt nem tudni, de nem egy fotó készült arról, hogy a jó munkásemberek meghackelték az ominózus kereszteződést – írja a lap.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
@JAJMÁR: Valamelyik jenki vasúti átjáróban - a szokásoso jelzőrendszer mellett - egy hatalmas transzparens is van, ráírva: " Ebben az átjáróban az Ohió Expressz 12 másodperc alatt robog át, még abban az esetben is, ha Ön kocsijával a sineken áll!"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
A közlekedési hatóság kisérleti kezdeményezése a megállási kötelezettség jobb betartása érdekében. Ezt látva minden vezető ijedten megáll és tanácstalanul bámul a felíratra.
karma1
@quadrocopter: Az semmi, de Amerikaban a behajtani tilos - mashol teljesen egyertelmu - tabla feher mezejebe bele van irva, hogy "wrong way" vagyis "rossz ut" (Nem a helyes ut), hogy az illeto ne hajtson be oda.
Kicsit szajbaragos, es igy se tartjak be, de legalabb megtettek minden toluk telhetot.
Yoda69
Magyar nem tanulni angol. Ide idegen ne gyujjon.
Mi megvedjuk a kultur(h)ankat.
karma1
@Yoda69: OK, nem tanul magyar angol. De tanulni mandarin, kinai, szecsuani, gounghzoui meg amit akarsz?... Te tudod, melyik a konnyebb...:o)))
Aki Én
Hát baszdmeg, már útfestőnek is csak nyelvész mehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.