Frans Timmermans, az Európai Bizottság alelnöke, a sorosozásra célozva az antiszemita címkével látta el Orbán Viktort. Ezt követően mind Köves Slomó rabbi, mind Heisler András, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) elnöke szükségesnek látta megszólalni. Formálisan ugyan egy-egy médium megkeresésére, de azért ugyebár egy felkérésre lehet nemet is mondani. Még. Így viszont egy pártaktíva-gyűlést idézve szaladtak Orbánt nyelvileg tisztába tenni.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
"Hát szerintem meg pofán kell röhögni a kretén miniszterelnökünket, de a nem túl intelligens és cseppet sem szerény rabbi urat is, minden egyes alkalommal, amikor kiejtik a szájukon Soros György nevét. Jó lenne, ha valaki végre megértetné mind a kettővel és a többi fideszes érdekbohóccal is, hogy ezeket sorosozó szellemi mételyeket nem lehet elhinni és csak úgy simán benyelni, ha az ember gondolkodik. A tanulatlan, ostoba faszfejeken kívül senki sem veszi komolyan ezt a hülyeséget és gyakorlatilag ezzel legitimálják az agyhalott emberek számára ezt az egész agyrémet. Tényleg akinek van egy kis sütnivalója az használja már, ne legyünk már egy elbutuló ország, súlyosan retardált, rettentő hülye népe."
nepszava.us/a-rabbi-aki-osszefekszik-a-hatalommal-jobb-ha-csendben-marad/
Ördögvadász
@simmering73: ezek vagytok ti. Akár a penész, vagy a kolera. Csak jót tesztek:)
Csaknem a zsidóságba botlottál? Vagy talán mást vártál tölük?
A vén góré és a zsidóság...két tál tészta, hogy tudjad! De mit tudsz te?, te...
Eriksson
Orbán azt találta mondani, hogy Soros tőzsdei spekuláns. Nos Frans Timmermans úrnak ebből támadt az a képzete, hogy Orbán antiszemita.
Szerintetek ebből a kijelentésből az jön le, hogy egy tőzsdei spekuláns csakis zsidó lehet, s a kijelentést tevő csakis antiszemita?
GeoCravker
@CsipkeRózsa: Valójában Orbán de facto antiszemita. S van antiszemitizmus.
De ettől Heisler és Köves is érezheti, ahogy akarja
GeoCravker
@Csizmás Kond: Annak idején, a céges rendezvényeken is büdös volt a párttitkár, tényeknek ellentmondó, feszopása.
Most is az.
Ebből a szempontból teléjesen mindegy, hogy Heisler, Köves vagy Vona állítja az antiszemitizmus hiányát Magyarországon. Egyszerűen nem igaz. Orbán esetében sem, mert a saját nyilatkozatai mondanak ennek ellent. Orbán olyan szalonzsidózásokat enged el, hogy csak na. S soha egy szava nem volt a közvetlenül antiszemita, rasszista megnyilatkozások ellen. Csak holmi ködös körmondatok. Legutóbb pl. Bayer esetében az volt (igaz nem rasszista témában) az egyetlen reakciója, hogy vonogatta a vállát, és nem kommentálta.
Ergo, Orbán teljesen egyet ért a nyílt gyűlöletkeltéssel is, ha a fenekét nyalja a gyűlölködő.
Csizmás Kond
@GeoCravker: Ki hogy veszi...
Megjegyzést bárkiről lehet tenni és az nem jelent semmit kivéve a zsidókat...ezért is kamu az egész.
Minden megjegyzés egy rászolgált eset eredménye...erről szólnak a viccek az anekdoták és minden.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.