Vujity Tvrto is szurkol Pápai Jocinak, aki immáron döntősként Magyarországot képviseli az Euroviziós Dalfesztiválon. Támogatásáról a közösségi oldalán keresztül biztosította az énekest, egyúttal keményen beszólt az őt bírálóknak.

„Egy fiú elénekelt egy dalt. Szívéből, lelkéből tette. A fiú ezzel az énekkel képviseli Magyarországot a legnagyobb európai seregszemlén. Az első nagy csatát megnyerte, bejutott a döntőbe, ahol százmilliók előtt újra elhangzik: jön a magyar verenyző! Semmi baj azzal, ha ennek ellenére valakinek esetleg nem tetszik maga a dal. Van ilyen, ízlések és pofonok. Ám ha valakinek az énekes származása nem tetszik...nos..."

- vezette fel mondandóját a műsorvezető, aki rámutat, hogy a sok gratuláció mellett a közösségi teret bizony a mélyről jövő rasszista megjegyzések is elárasztották - írja a Blikk.

Pápai Joci mellett kiállva fejti ki a véleményét azokról, akik a származása miatt tesznek gyűlölködő megjegyzéseket az énekesre.

„Rasszista, antiszemita, gyűlölködő, általánosító, megkülönböztető emberek, kik vagytok, léteztek, gyűlölködtök és gyalázkodtok, veszett erővel magyarkodtok. Tudnotok kell – szentül hiszem-, hogy ez a fiú már most többet tett Magyarországért és a magyarságért, mint ti bármennyi magyarkodással fogtok.”

- állt ki teljes mellszélességgel az Eurovízión hazánkat képviselő énekes mellett, hozzátéve: „Hiszem továbbá, hogy minden jóérzésű, szélsőségektől mentesen gondolkodó magyar honfitársam szívből szorít az Eurovízió magyar versenyzőjének, Magyarország büszkeségének, Pápai Jocinak!"

„Gyerünk, énekes fiú, NYERD MEG! A versenyt, s az emberek szívét!” – buzdítja közösségi oldalán keresztül Pápai Jocit Tvrtko.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
Igazad van, Balogh Szilárd... vagyis Tvrtko.
lópicigáspár
Ő a másik díszmagyar, aki a saját nevét sem tudja felvállalni!
kokopelli
Azt hiszem,hogy teljesen mindegy hol végzett ,mert mindenképpen lehet rajta
a "nyelvet köszörülni" rajta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.