Novák Előd oszlopos tagja a Jobbiknak, annak a pártnak, amelyik mostanság azt próbálja elhitetni magáról, hogy nem vall náci eszméket, nem kirekesztő, sokkal inkább édes, mint a méz. Szeressük őt, ő is szeret minket. Az ex jobbikos országgyűlési képviselő nem bír a vérével, nem tudja megemészteni, hogy már a szélsőjobb párt is, amit szívvel-lélekkel szolgált, megtagadja önmagát. Tettre készen pózol közösségi oldalán, és ölni készül. Mostani célpontjai azok a menekültek, akik nincsenek is Magyarországon. Őt, a levitézlett Jobbikost, mit sem érdeklik a tények, katonaruhát húzott, gépfegyvert szerzett és busszal indult országot védeni. “Hogy pontosan hova, az hétpecsétes hadititok… De én se szegény migránst, se gazdag migránst, se felnőttet, se fiatalkorút nem engedek be. Mert ez a mi hazánk!”

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Akkor pontosítsunk kicsit kedves Novák Előd - ki számít migránsnak?
Aki mostantól akarja átlépni a mi hazánk határait, vagy aki már itt él egy ideje?
És mennyi időt lehet itt, hogy ne migránsnak számítson? És ha itt született, de a szülei nem?
Hány felmenőnek kell itt születnie magyarként, hogy ne számítson migránsnak?
Ha az egyik szülő migráns, a másik családja ezer éve itt él, akkor kit kell innen elzavarni? Csak az egyik migráns szülőt, vagy a gyerekét is, vagy a másik szülővel menjen a fészkes fenébe az egész család?
Mivel ez az én hazám is nekem is van ebbe beleszólásom, vagy csak te mondod meg kedves Novák Előd, hogy a te hazádban ki számít magyarnak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.