Ez a fotó minden igényt kielégít. Orbán Viktor rajongói örülhetnek: a kormányfő szemmagasságban tárgyal a világ legnagyobb hatalmú vezetőinek zárt klubjával. A kritikusok meg bólogathatnak, hiszen minden despota rajta van!

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Ez való ennek a majomnak! Nem a német, a francia vagy a holland miniszterelnökkel való egyeztetés, közös fotózkodás! Itt és így érzi jól magát, Putyin, Erdogan, Lukasenko társaságában!
quadrocopter
A golyóálló mellény azért rajta van, nem bízik a paranoiás a haweri bűnbandában sem!
Béla333
"Korábban meghirdettük, hogy az első frappáns szőrnyülködő hozzászólással frissítjük cikkünket. A kormányfő egyik kommentelője azonnal jelentkezett a megtisztelő említésért, de mi a Bözsi néninél tett feledhetetlen miniszterelnöki látogatást a pekingi fotóval összekötő felhasználó megjegyzését választottuk. Azt írta:

Hello, röfik!"
elnyomott
@Béla333: Csak az a baj, hogy az országot is rántja magával.
Béla333
@elnyomott: 17.47
Legközelebb jövő szombaton Vágó Gábor féle Felcsúti sétán vagy jövő vasárnapi tüntetésen lehet ez ellen bármit is tenni!
Gyere, ha tudsz!
Béla333
@elnyomott: 18.10
Többet, mint otthon a fotelben!
Az emberek letargikus állapota megváltozott! Láthatja mindenki, hogy nagyon sokan gondolkodnak hasonlóan, mint ő.
Arról meg nem is beszélve, hogy bármikor (akár néhány óra alatt is) képes többezres tömeg felvonulni, ha olyat tapaszta.
Valóban: ettől nem fog Orbán lemondani, de azért egy százezres tömeg láttán nem fogja félázsiainak gondolni a választókat.
De nem akarlak én meggyőzni. Csak azt akartam jelezni, hogy bármilyen kis dolgot, de mindenki tud egy kicsit tenni ezen borzalom ellen, ami most van! Ha akar!
Clavigo
Gratulálok a fülke-proletároknak.. :) :) :)DD :) :) Éljen és virágozzék...stb.stb.. :) :) Taps-ovésön,,biiiiiirkáááák..DDDDDD :)
Eriksson
Az emberi nagyságot nem centivel mérik. :))
36
@Béla333: Ha jól tudom, a korábbi német kancellár, Schröder az Oroszországból induló és Németországban végződő, Északi-Áramlat I és II(most épül a második vezeték) egyik adminisztratív vezetője. Putyin, ugye csúnya diktátor, de a földgáz kell tőle. Hála Istennek, épül már a Török Áramlat is. (Csóri ukránokat meg elkerüli-csak az ukrán kisembert sajnálom, mert éhen hal:(), viszont lesz a németeknek konkurenciájuk a gáz üzletben és nem tehetnek ellene semmit.:)
Béla333
@36: 18.25
Senki nem mondta, hogy a kölcsönös előnyök alapján ne üzleteljünk az oroszokkal (is).
De azért nem kellene átesni a ló másik oldalára és az Uniós szövetségeseinkkel összeveszni, ellenben Putyin antidemokratikus lépéseit meg lemásolni!
Pl. az általad említett, az oroszokkal együttműködő Németországban hallottál olyat, hogy egyetemeket zárat be a kormányuk?
Hallottál olyat, hogy engedélyezik, hogy a KGB ügynökök ellenőrzés és engedély nélkül járjanak-keljenek az országban/Unióban?
Szerinted olyan előnytelen szerződést kötöttek a németek Putyinnal, mint amilyet Orbány kötött a Paks ügyében?
De még lehetne hosszasan sorolni az illiberális lépéseket, aminek Orbán és a sleppje örül, de az országnak meg kifejezetten káros!
Szerintem!
36
@Béla333: A CEU dologba valóban nem kellett volna beleszólnia a kormánynak a nagyközönség előtt, legalább is. Ha, a CEU valóban veszélyes az országra nézve, azt titkosszolgálati úton kellett volna intézni.
A KGB/FSB és GRU ügynökök, szerintem minden országban jelen vannak, de a sajtó nagyításával ezt is kitették a jónép elé.
Paks-hoz nem tudok hozzászólni, mert nem ástam bele magam az ügybe.
simmering73
De legalábbis minden fideszfannak hosszantartó merevedést okoz.
36
@Béla333: A fűtésre viszont szükségünk van/lesz, mert a Nap, minden jel szerint, nyugovóra tért(solar minimum). Eltűntek a napfoltok a felszinéről(Már 2015 óta tart a folyamat). Helyette a Napon kívüli kozmikus sugárzás éri a Földet, ami röntgen és gamma sugárzás. Szóval, valszeg. hideg lesz a tél(az idei január sem volt semmi), több vulkán tör ki és földrengések is nagyobb számban előfordulnak(Lásd. Olaszország) A szív és érrendszeri betegek állapota pedig akuttá válik(elég sok közszereplő kapott az elmúlt hónapokban stroke-ot, infarktust. Színészek, írók, TV-sek haltak meg nagyon sokan-ez folytatódni fog) A tumorok is sajnos burjánzásnak indulnak(pláne azoknál, akik sokat repülnek, utaznak nagy magasságban). A villám tevékenység és a nagy esőzések is gyakoribbak, amikor nem a Napunk kitörései szórják szét a kozmikus sugárzást, hanem azon kívülről érkezik, nagyon nagy energia a Föld, főleg északi és déli pólusain keresztül hozzánk.
Bővebben: SpaceWeather.com és a The Watchers oldalakon.
bencemacska
Nem fotoshop ez a kép?
Nekem nagyon furcsa!
elnyomott
@Béla333: Sajnos semmivel sincs több hatása, mint fotelben üldögélni.
Hogy néhányszor kint volt valaki sokadmagával az utcán -- ettől még diktatúra nem lett még csak halványabb sem.
Majd lesz kemény retorzió és a nagy csendnek elhiszi, hogy győzött.
Erőszakkal, csellel, zsarolással, vesztegetéssel szerzett hatalom szép szóra nem fog elpárologni.
Gyáva népnek nincs hazája -- hatalmas igazság!
Béla333
@elnyomott: 19.31
Mondtam: nem akarlak semmiről sem meggyőzni, így további jó ücsörgést! (Egyébként az egészségnek is használ egy kis séta/mozgás!)
"Gyáva népnek nincs hazája " Ez így van! Ezért tegyen mindenki annyit ez ellen, amennyi az erejéből telik!
Perwool
@quadrocopter: A mellény azért kell, hogy tartsa a hasát. A 3-4 gorilla meg azért, hogy ha netán elesik, fel tudják emelni.
elnyomott
@Béla333: Köszönöm a jó tanácsot.
A gondok megoldása viszont nem abban rejlik, hogy mennyit tudok tenni, hanem hogy mennyi a szükséges.
lusta
@Béla333: Én inkább Moldova szavainak meghazudtulását várom ettől a felcsúti demonstrációtól. ˝Pofázni könnyű, mert azt fekve is lehet.˝ by Moldova
Macskaszem
@Eriksson: Ha a csúti emberi nagyságára gondolsz, arra nincsen mértékegység, mert nincs benne se emberi, se nagyság.
Eriksson
@Macskaszem: Nem rá gondoltam konkrétan, hanem úgy általában. Nem a méret határozza meg egy ember nagyságát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.