A budapesti rendőrök keresik Koós Lászlót, a csepeli emberölés feltételezett elkövetőjét.

A 28 éves budapesti Koós László ellen adott ki körözést vasárnap este a BRFK Nyomozó Főosztálya, a férfit gyanúsítják ugyanis a pénteki csepeli gyilkosság elkövetésével – írja a police.hu.

Ezt a férfit keresi a rendőrség a pénteki csepeli gyilkossággal kapcsolatban

Fotó: police.hu

Pénteken délelőtt érkezett bejelentés, hogy egy Budapest XXI., Völgy utcai lakóház első emeletén egy ott lakó 57 éves nőt holtan találtak. A sértett halálát az orvosszakértői vélemény szerint idegenkezűség okozta.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói beazonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, a budapesti Koós Lászlót. A férfi jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik, felkutatására tett eddigi intézkedések nem vezettek eredményre, ezért a rendőrség elfogatóparancsot adott ki ellene.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Koós László jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ”Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.