A Forbes összesítése szerint az elmúlt két évben nagyjából évi 1 milliárd forinttal támogatta Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa a magyar civileket. Bár a Fidesz leginkább a menekültszervezetek támogatása miatt láttatja főgonosznak az amerikai milliárdost, az 1 milliárdnak mindössze huszadrészét kapták itthon ilyen egyesületek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ugyan már ez aprópénz...Lőrinc nem egész négy nap alatt keresett ennyit...propagandára a fidesz ennek a 10-20 szorosát bassza el pár havonta.
RonaGyuri
Összehasonlítás és leleplezés

avagy valóság és kormány-propaganda

Elemzők összegyűjtötték az adatokat és megállapították, hogy „2015-ben összesen 1,1 milliárd, 2006-ban pedig 1 milliárd forintot ítélt meg Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa magyar alapítványoknak és egyesületeknek”! Igen összesen és együtt az összes hazai szervezetnek!
Ehhez képest csak az MVM-től a derék CÖF-kák egyedül több mint félmilliárdot kapott!
Még, ha el is osztjuk a minimálisan szükséges elég nagy számmal (hazugság-faktor) a kormánypropaganda által Soros-bérencnek nevezett alapítványok és szervezetek számát, akkor is csak egy kis töredéke jut nekik!
bakegya
A Mészáros-szt-Orbán klán mennyit adakozott a civileknek???-megdobta őket egy TÖRVÉNNYEL-civil a pályáról.CÖF-CÖF-"SZIASZTOK RÖFIK"!
JA HOGY A MAGYAROK ARRA SZAVAZHATTAK csakkk...CIVIL A PÁLYÁRÓL!!!...A BRÜSSZELI BÜROKRATÁK IS csakkk,,,JÓ PÉNZÉRT TÁMADHATJÁK MEG ORSOS VICCTOR SZUVERÉN MINDEN NEMZETI ILLIBERÁL FOCIALISTA MAGYARORSZÁGÁT!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.