Bár az infó az egyik narancsos propagandalapban jelent meg, kivételesen teljesen hihető: Botka László teljhatalmat akar a választási felkészülésben, a jelöltek kiválasztásában. Lehet erre legyinteni, de ez fontos dolog. Orbán leválthatósága szempontjából is.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez a meccs még közel sincs lefutva, akármi is ,,kiderülhet,, a Botkáról, és nem biztos az se hogy az ,,őskövületek,, nem tartanak be neki is, mint tették azt a Gyurcsánnyal is...
Nem látni egyenlőre ki az ,,erős ember,, a pártban, ott még a Puch is bekavarhat rendesen, az mszp. már bebizonyította képes arra hogy bárkit eláruljon a vezetők közül, ha nyirbálni akarja a kiváltságaikat...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@nyanya001: Azért nagyoin hiányzik innét egy olyan hanganyag, amely kétségtelenül az egyeztetést és a tancsadást" igazolja! Az a tény, hogy ülnek egy kávélzó teraszán, bármivel magyarázható!
Tehát nincs igazolva az az állítás, hogy Botka, ebben tárgyban hazudott volna!
nyanya001
@quadrocopter: Lengyellel leülni pffff ... de szerintem nem az időjárásról beszéltek.
coni
Az egyetlen esély a kormányváltásra ha az utcán sikerül kiharcolni a kétfordulós választást. Különben lesz egy hallgatólagos Fidesz-KDNP-MSZP koalíció évtizedekig (a valódi ellenzék kihullik a parlamentből).
(Elég bárgyúnak kell lenni ahhoz, hogy az a Botka fogja visszaadni a 13. havi nyugdíjat aki 2009-ben megszavazta az elvételét. Más szempontból jó lesz ha a 12 havi nyugdíjat fizetni tudják még 10 évig a jelenlegi demográfiai helyzetben amikor ráadásul a Ratkó gyerekek visszavonulnak).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.