Közvélemény-kutatásuk szerint a kormányfő újrázását többen támogatják, mint ahányan a többi szóba jöhető jelöltet együtt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
" Nézöpont (!) ...és VOLNA ...ugye seggnyalók ???
RonaGyuri
Tényleg csak n(N)ézőpont kérdése lenne

A nagy Mrázista a Magyar hírlapban is

Magasra tette a labdát „ Deák Dániel politológus, a Nézőpont Intézet elemzője a múlt hét eseményeit értékelve.”. Azzal indított, hogy „A George Soros szervezetei és a balliberális ellenzéki aktivistacsoportok által kiprovokált áprilisi, kormányellenes megmozdulások egyáltalán nem gyengítették a Fidesz–KDNP támogatottságát. Sőt, ha most vasárnap tartanának országgyűlési választásokat, a kormánypártok lényegesen jobb eredményt érnének el, mint 2014-ben”.
S eljutott odáig, hogy „a jelek is erre utalnak, hogy az ellenzéki politikusok nem tanultak az államfői intelemből”! =))
Perwool
@RonaGyuri: "Sőt, ha most vasárnap tartanának országgyűlési választásokat, a kormánypártok lényegesen jobb eredményt érnének el, mint 2014-ben”.

Igen, és a Fidesz-KDNP egyetlenegy népszavazást nem mer bevállalni. A "kvóta népszavazás" eredménye után vonalcsíkos a gatyájuk. Pedig, ott azért voltak olyanok is, akik zsigerből utálják Orbánt.
volvós
@RonaGyuri: 14:01

Mit várhatunk egy ilyen "kócsag" kijaf@sz deákdanikától ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.