A Kínai Fejlesztési Bank hitelezik a Magyar Fejlesztési Banknak, hogy az hitelezhessen a kínai tulajdonban lévő Borsodchemnek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@eszegfu: Megmondom neked...mert így könnyebben mennek a visszaosztások...különböző "szakértői" juttatások,természetesen mind narancsléagyú zsebekbe!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
"A gyarmatosító selyemúton jön a magyar aranykor?
Másrészt arról sem ártana elkezdeni gondolkodni, hogy valóban olyan világrendet szeretne-e a magyar kormány, amilyet a kínaiak, mert ha sorban állunk a pénzért, akkor egyszer majd kérni fognak még tőlünk valamit. Ez így működik ugyanis, mióta világ a világ."
Veleda
Ezért kellett megkoszorúzni a kínai nagy falatot?
Kell a lóvé, ezért ment a nagy díszlépés meg a cigánynóta.
eszegfu
Én nem értem, hogy ha kinai a tulajdonosa a Borsodchemnek, akkor miért az MFB vesz fel hitelt, miért nem közvetlenül a Borsodchem a kinai banktól?! Talán "állami garanciát" vállalnak a hitelért?
coni
Itt mennyit kalapozott össze? (Valami fontos lehet a zsebében ha még nótázás közben is fogja.)
444.hu/2017/05/15/orban-viktor-notakat-enekelt-a-bank-of-china-vezetoinek
Pálinkás Pál
@eszegfu: Megmondom neked...mert így könnyebben mennek a visszaosztások...különböző "szakértői" juttatások,természetesen mind narancsléagyú zsebekbe!!!
eszegfu
@Pálinkás Pál: Ez biztosnak látszik! Kiváncsi vagyok, hogy hány % kamatra kapja az MFB és mennyiért adja tovább a Borsodchemnek?
quadrocopter
A hordacimbik újabb trezorokat vásárolhatnak, majd "a magyar emberek" és a "keményen dolgozó kisemberek" törlesztik, mint katonatiszt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.