A Demokratikus Koalíció alelnöke arra szólította fel a Honvédelmi Minisztériumot, hogy ne vitorlás hajók beszerzésére, hanem a katonák körülményeinek javítására, felszerelésük megújítására költsön. (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
2017. 05. 15. 18:46
"A Demokratikus Koalíció alelnöke arra szólította fel a Honvédelmi Minisztériumot, hogy ne vitorlás hajók beszerzésére, hanem a katonák körülményeinek javítására, felszerelésük megújítására költsön."
www.debreceni-hirhatar.hu/index_cikk.php?hh=vadai-agnes-felszolitotta-a-honvedelmi-miniszteriumot

Ezek a látszat tevékenységek nagyon mennek a DK-nak! Most pattog Vadai, amikor már rég leállították a vitorlás beszerzést! Ráadásul erről ő is tud!:

" A DK-s Vadai Ágnes kérdezte írásban Simicskó István Honvédelmi minisztert arról, "melyik kormánypolitikus akar közpénzből hajózni a Balatonon". Simicskó erre hosszú kioktató választ adott, majd a végén közölte, a Honvédelmi Védelemgazdasági Hivatal megszüntette a közbeszerzési eljárást április 28-án."
2017. május. 12. 16:48
hvg.hu/itthon/20170512_Megsem_lesznek_mahagonibelesu_hajoi_a_HMnek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.