A botrányairól ismert Fodor Ibolya költségvetési csalási ügyében szüneteltetik a bírósági eljárást, mert a képviselő betegségre hivatkozva nem jelent meg a tárgyalásokon, de ettől még dolgozik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Hová nem gondol a bíróság egy fütyiszest beidézni???
Távollétében elítélni oszt. jónapot!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@papa.49: És persze az enyhítő körülmények figyelembe vétele után, de azonnal fel is menteni.
Sőt, illene némi fájdalomdíjat megitélni az elszenvedett meghurcoltatás és a jóhírnevének bemocskolása miatt.
Eladott Ország
"Fodor Ibolya nemzeti elitünk, népünk krémje, országunk tetején a tejszínhabos koktélcseresznye. A politikai kultúra tekintetében a keleti blokk nagyjából összes tagállama elhúzott mellettünk, mint a vadludak. Valahogy eddig nem tűnt törvényszerűnek, de már keletről is a belső sávon előznek. Két példa jutott eszembe a múltból. Fülöpháza polgármestere úgy megverte élettársát, hogy az asszony kórházba került. Balogh József ugyan kilépett a Fideszből, de funkcióját megtartotta, sőt újra jelöltette magát a polgármesteri székért. Ez nem korrupció, de erkölcsi szempontból mégis idevág. Alig több mint egy éve volt téma, hogy Fodor Ibolya, pécsi képviselőt sikkasztás miatt ítélték el, és bár kilépett a Fideszből, esze ágában nem volt visszaadni a mandátumát. Fontos, hogy párttársai nem azonnal és ellentmondást nem tűrően értettek egyet a kizárásával, nem is javasolták neki, hogy a jóérzés nevében mondjon le, hanem arról döntöttek, hogy egyáltalán elfogadják­ e a bűncselekmény elkövetéséért elítélt társuk kilépését a frakcióból. Az pedig, hogy az ügyészség a törvényességet szolgálva és igazságot szolgáltatva, minden egyes korrupciógyanús ügyet kivizsgáltasson, és ne a regnáló hatalom utasítására és védelmében járjon el ahelyett, hogy a politikusok tudatának mindent átfogni képtelen jellemzőjén filozófáljon, egyenesen a sci­fi kategóriáját súrolja."
papa.49
@namihami: Kösz ezen jót nevettem, már mint a ,,jóhírnevén,,))))))))))))))
quadrocopter
Meg kell ragadni ezt a nőstény pacalt és berugdosni a bíróságra! Mit képzel ez a hízó?
Eladott Ország
@quadrocopter: Tenyérbemászó arrogáns pofája van az biztos.
Clavigo
@quadrocopter: Nem szabad rugdosni,,..,mert csupa szar lesz tőle az ember lába...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.