Januárban kért interjút Áder János köztársasági elnöktől az Index – májusban sem jött össze a dolog.

Még január elején kért az Index interjút Áder Jánostól, mikor bejelentette, hogy vállalja a Fidesz felkérését az újabb ötéves elnöki ciklusra. 

Februárban a kérelmet a Köztársasági elnöki Hivatal Áder zsúfolt programjaira hivatkozva mondta vissza az interjút, de akkor még hozzátették, hogy májusban talán lesz rá remény. 

Ádert közben újabb öt évre köztársasági elnöknek választotta meg a Parlament fideszes többsége, az Index pedig – hivatkozva a februári halvány ígéretre – újabb interjút kért. 

A hivatal az Index figyelmébe ajánlotta Áder 768 oldalas könyvét (A haza minden előtt címmel jelent meg), valamint hozzátették, hogy Áder beiktatási beszédében már elmondta politikai véleményét a jelenlegi időkről, úgyhogy az interjúlehetőséggel nem élnének.

Az Index cikke szerint nem kormányoldali befolyás alatt álló sajtóterméknek utoljára 2013-ban adott interjút Áder János, azóta viszont csak olyan médiának nyilatkozik, mely a kormányhoz köthető.

(Címlapi kép: MTI/Kovács Tamás)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
disq.us/url?url=http%3A%2F%2F68.media.tumblr.com%2F231dae1b16ad480f47f7ebab776ba7aa%2Ftumblr_oo7n5lFfTM1r9ks2oo1_1280.jpg%3ArTsTh5zDntYcHSvo4eGWvZlVCFQ&cuid=2698334
Áder János, aki ott sem volt, tevőlegesen is felelős azért, ahová mára eljutott ez a demokráciának indult, mára diktatúrába fordult ország.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Ennyi dolga van! 5 hónap alatt dönt el egy interjú felkérést!
Most nemet mondott és már megy is pecázni!
papa.49
A hazugovics még nem döntött ez ügyben, a biotoll kézibábnak meg nincs önálló akarata, csupán egy szarzsák!!!
kisrigó
Általában nem értek egyet a pejoratív beskatulyázással, de erre csak annyit tudok mondani, hogy ő a nemzet egységét képviselő vezető?! Pfujj! ( A többi nem tűri a nyomdafestéket!)
Qqberci
@papa.49: Jól mondták: bajszos szar...
Eladott Ország
disq.us/url?url=http%3A%2F%2F68.media.tumblr.com%2F231dae1b16ad480f47f7ebab776ba7aa%2Ftumblr_oo7n5lFfTM1r9ks2oo1_1280.jpg%3ArTsTh5zDntYcHSvo4eGWvZlVCFQ&cuid=2698334
Áder János, aki ott sem volt, tevőlegesen is felelős azért, ahová mára eljutott ez a demokráciának indult, mára diktatúrába fordult ország.
Nessy
Viszont a legvadabb törvényt is aláírja azonnal. Szerintem az általa kifogott pontynak is kiforrottabb véleménye van! Igaz, az sem "nyilatkozik"!
Aki Én
,,nem kormányoldali befolyás alatt álló sajtóterméknek utoljára 2013-ban adott interjút Áder János, azóta viszont csak olyan médiának nyilatkozik, mely a kormányhoz köthető."
Igazi objektív, pártatlan, nem részrehajló, a nemzetért és társadalomért tevő, őszinte, korrekt államférfi.
,,A haza minden előtt!"
Köszönjük, hogy megtiszteli a nemzetét!
Zeta
Összebeszéltek a másik bajuszossal, Kövérrel.
Ő sem nyilatkozott, tudják , lesznek kényes kérdések!.
Az elődjétől annyiban különbözik , tudja mit ír alá,!
A demokrácia jegyében még is aláirja!
Zeta
@Nessy: mivel benne volt a törvényalkotás folyamatában, nem hazudtolja meg magát.
Amúgy meg nem is gondolja másképp, mint egy jól nevelt bábu.
quadrocopter
Mindenki jobban járt! A bajszos trutyi ismét hazudott volna egy sort! Csicskalélek!
Sámannus
Logikus! Míg a könyvet írta, nem volt ideje, majd amikor kiadták, már mindenki informálódhat, hiszen a mondandóját írta le. Ez csak akkor lehet érdekes, ha a saját maga írta a könyvet, mert mi van, ha az elődjére ütött?
Annak idején Paly bá kódex írónak képzelte magát és azé kottázta a doctoriját
Állítólag a kőtáblába vésett alapizét is a hamis titulussal kaparta alá, de még kiállítottak az izé asztalára is, és egy rakás emlékérmét is, amin az érem gyűjtőknek is megörökítették ezt a kis tulpisságot. (röhögök, mennyi takony gyűlik össze egy ilyen semmi hír hallatán is!)
papa.49
@CsipkeRózsa: Ezt nevezik ,,rugalmas elszakadásnak,,!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.