Hétfő este Gyurcsány Ferencet a Hír TV Egyenesen című műsorában Kálmán Olga arról kérdezte, mit tud, mire a DK elnöke annyit mondott: sokat. Az eladóval eddig kétszer találkozott, az elmúlt időszakban pedig kapott egy üzenetet, amiben megnyugtatta, hogy ne aggódjon, hamarosan jelentkezni fog, de most nincs Magyarországon. A banki papírok egy európai és egy távol keleti bankhoz köthetőek, a két különálló bankszámla kivonat egyik kedvezményezettje Orbán Viktor, tette hozzá Gyurcsány. A tranzakciók magyar viszonylatban 100 millió és 1 milliárd forint közötti összeg, ami Orbán Viktor kezdeményezettnek lett feladva. Gyurcsány azt állítja, Orbán Viktornak van vagy volt egy svájci bankszámlája.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
@Eladott Ország: KI JELENTI MAJD FEL SZERINTED?! TE? Vagy elkúrcsány?!

"Ha nem tetszik el lehet innen menni! Tessék, kérem!"

Na, ezt nem a csúti cigány mondta! Csak a tárgyilagosság kredvéért...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Tegnap már többedszer nyilatkozta Magyar ügyvéd, hogy Gyurcsánynak nem konspirálni, nyomozni kellene ez ügyben, hanem első lépésben is feljelentést tenni! Utána keverhet-kavarhat tovább, de ezt meg kellett volna lépni, ha komolyan gondolja ezt az egészet.
Mondjuk annak az a következménye is lehetne, hogy ha bebizonyosodik, hogy csak hazudott, akkor hamis vád miatt Gyurcsányt kapnák el.
Ezt Gyurcsány a jelek szerint nem vállalja!
Mindenki találja ki, hogy miért?!
colibri
Egész biztosan van igazsága. Ki hiszi azt el, hogy 700 ezer ft az összes pénze? Nem véletlen van körülvéve török meg mindenféle Pharaon milliárdos üzletemberekkel. ...és még a veje is jó példa, amilyen seftekben benne van...
bakegya
A nemzet usorása,vője és a fityiSS-keresztes lovagjai már évtizedek óta gyűjtögető életmódot folytatnak-a szerintük rogyadozó kapitalisták banki kondicióiban bízva-ezt már megtapasztalhatta a NEMZET ÉS MÉGIS TAKARGATJA EZEKET A GAZEMBEREKET,mert hogy az államkasszát és a nyomorult magyar munkavállalókat és vállalkozókat lopják meg az biztos.Az orbánnak még egy tisztességes munkahelye se volt-nyilvánvaló,hogy nem a 700-ezres megtakarításából fog nyomorogni a felcsutkai tanyáján a mészáros disznainak a szomszédságában!
Eladott Ország
Egyik tizenkilenc, másik egy híján húsz. Nem szövegelni kell, fel kell jelenteni a csúti cigányt.
és hogy @r2d2: is megértse one is as bad as the other
Macskaszem
Gyurcsány igazságokat beszél, mindenki tudja, hogy a csutfasz gyüjtögeti a milliárdokat. Nem hihető, hogy orbán úgy teszi milliárdossá lőrinc barátot, meg a többi rokont, seggnyalót, hogy ö maga eközben csóró marad. Egyetlen kérdés van, Gyurcsány, vagy bárki más tudja e ezt bizonyítani.
Ördögvadász
Megél gyurcsi bohóc a bohóckodásaiból, vagy az állam tartja még mindig?
Eladott Ország
@Ördögvadász: Sorold már fel, hogy a csúti cigánynak hol volt munkahelye a parlamenten kívül? Őt nem az állam illetve az adófizetők tartják el, és a gátlástalanul ellopott közpénz milliárdok?
Ördögvadász
@Eladott Ország: köszönöm kérdésed, haver!
Ha engem világpolitikai, vagy gazdasági kérdésben kérdezel, talán elcseveghetünk. A ponyva nem az erõsségem, tudod?
Eladott Ország
@Ördögvadász: A történet arról szól, hogy sehol nem dolgozott, a csúti cigány a parlamenti bársonyszék előtt. De a csóré seggével, nulla szakmai referenciájával milliárdos állami közbeszerzéseken nyerte degeszre magát strómanjai útján.
lusta
@Eladott Ország: Neki tényleg nincs semmije sem. A felesége nevén van minden, aki még annyit sem dolgozott, mint ő.
qxy
Feri csak dumál. Ha fele igaz lenne és ezt be is tudná bizonyítani akkor gondolom van annyi esze hogy nem dumálni, hanem fel jelenteni. Csak akkor van a gáz ha a Viktor gyerek is elő veszi az adu ászt és beint Ferinek. Szerintem ezért is nem reagál Ferire a roma gyerek.
Ja, ha valaki úgy olvassa hogy én szeretem a roma gyereket vagy Ferit, az kérem ki van csukva Én mind a kettőt a sittre vágnám az összes talpnyalóval együtt.
qxy
@Horizont: Igazad van maximálisan Kinek jelentené fel. ? Minden a füstölt csülök kezébe van
Mit lehetne tenni? Biztos van olyan valami mint a " vízhang" 2000 méterről is ??? hallani a dörrenést. Akarom mondani a hangot."""""
qxy
Nem tudom elhinni hogy ezt a szarfaszút nem lehet kiiktatni.
verőce21
Persze simán lehet olyan is, hogy Fletó csak a FIDESZ kegyelméből van szabadlábon és csak miattuk politizálhat...a hálátlan...
verőce21
@Horizont: (17:29) Én ebben a vitában hátradőlök és kérek egy kávét. :)
Béla333
@Horizont: 16.20
Csak egy szó: a Gripen ügyet nem szedheti senki elő, mert a kenőpénzből mind a Fidesz, mind az MSZP (a Gyurcsány által akkoriban vezetett párt!) kapott!
Ezt nem vagytok képesek elhinni, sem megérteni: nem lesz itt biliborogatás, hiszen akkor a másikról is olyanok derülnének ki, ami után kéz a kézben mehetnének a kaptárba.
Ezerszer elmondtam már: amit Gyurcsány tesz most, de amivel a Fidesz mocskolja az MSZP/Gyurcsányékat az egyik sem jutott el soha odáig, hogy valamelyiküket leültessék és ezután sem fog.
Tökre naív dolog itt biliborogatásra várni azoktól, akik közösen lopták szét az országot!

" Panem et circenses!" Kenyeret és cirkuszt! (a népnek!)
r2d2
@Eladott Ország: KI JELENTI MAJD FEL SZERINTED?! TE? Vagy elkúrcsány?!

"Ha nem tetszik el lehet innen menni! Tessék, kérem!"

Na, ezt nem a csúti cigány mondta! Csak a tárgyilagosság kredvéért...
hetöndöe
@r2d2: Ezek szerint fingod sincs,hogy Fletó a fenti mondatot kiknek és milyen alkalomból mondta.
hetöndöe
Fletó jelen pillanatban csak apró de fájdalmas meggymagokat köpdös a felcsúti kancigányra(persze jogosan).Nyugi, a bomba is már élesítve van,csak ledobásra vár.:-)
Eladott Ország
@r2d2: Én leszarom mind a két politikust. Nem gondolod komolyan, hogy Polt Péter pártkatonánál vezette ügyészségnél volna értelme, amikor a szarházi fidesz kilóra megvette mint egy hízott libát. Véleményem szerint mindkét politikusnak távoznia kell a közéletből. A Gyurcsány biztos nem jelenti fel, csak a pofája jár. Már nem tudok elmenni, nyugdíjas vagyok.
szaboria1
Egy kicsit tessenek vissza gondolni Gyurcsány ugye már egyszer lemosta Orbánt. Nagy taktikus a Feri most adagol egy kis morzsát. Ne feledjük mint volt miniszter elnököt még most is sok fele jobban csípik mint Orbánt. Biztos lesz a kezében egy kis bomba csak vár a megfelelő pillanatra. Még korai a választások előtt egy két hónappal kell igazán lépni. Mert a Fidesz most is próbálja lejáratni. Már pedig a mostani ügyben a fidesz megint a dátumokkal játszik. A portfolio írta meg az igazi dátumot mely 2007-2009 közötti időről van szó amikor már nem Dobrev Klára volt mivel 2004-ben a férje győzelme miatt minden tisztségéről lemondott.
Csizmás Kond
Ferenc blöfföl ti pedig drukkoltok a semminek. Az ilyen hataloméhes faszinak ha volna valami a kezében nem harangozna azelőtt egy fél évvel vagy egyből kiteregetné. Rohadt cigánypolitikát folytat, de úgy látszik sokaknak ez a jó.
Eladott Ország
nepszava.us/lehetnek-e-orbannak-svajci-bankszamlai/
Lehetnek-e Orbánnak svájci bankszámlái? A címben feltett kérdésre az egyszerű és gyors válasz az, hogy lehetnek. Valószínűleg vannak is. Valahova tenni kell a milliárdokat, amiket Mészáros Lőrinc nevében kilop. Nem lehet mindent a saját lábán álló lánya nevére írni. Kizárt, hogy amit Mészáros kap, az csak Mészárosé legyen. Voltak is rejtelmes svájci vonatozások. Mi nem hisszük, hogy ez az ügy valódi oknyomozások eredményeit is hiteltelenné tenné, még abban az esetben sem, ha végül nem kerül elő semmi. Ez kizárólag Gyurcsány Ferenc hitelességére és politikai pályájára lenne végzetes hatással. Tele van a magyar politika az ehhez hasonló blöffökkel, a megfigyelési ügytől kezdve az MDF ügyéig.
Nem öntenénk ki a gyereket a fürdővízzel. Ha Gyurcsány Ferenc meggondolatlanul állt elő ezzel a történettel, és semmit nem tud bemutatni, akkor magának ártott, lenullázta magát. De azt a kérdést, hogy Orbán hol gyűjti a pénzét, napirenden kell tartani, mert ez egy jogos kérdés.
Eladott Ország
@r2d2: Jelentsd fe te fakaszkalap. Leszarlak téged is meg gyurcányt is anyád majma. Mi a faszért kérded tőlem? Már leírtam az ügyészség helyzetét.
Eladott Ország
@r2d2: Egyébként nyálazd meg a bőrös tökömet.
Eladott Ország
@r2d2: www.youtube.com/watch?v=RZcs8aQsNpk
Alma, alma, piros alma
Ha nem ízlik harapj szarba
Széna, szalma, köpönyeg
Nyálazd meg a tökömet
r2d2
@Eladott Ország: Azt majd @syntaxerror...

:-)
r2d2
@Horizont: tegnap 22.15 "Mi az hogy nagyon is! Kurvaországban?!"
Equus
info csak csöpögtetve... mesteri... Most megy az idegesség a Nemzettemető tezsvérnél... Ügyi.
namihami
Svájci számla? Az már nincs. Azok megbízhatatlanok. Már volt rá példa, hogy kiadtak adatokat. Mire való a keleti nyitás? Azok, ott sokkal megbízhatóbbak és despotábbak. Ott nincs, ott sincs visszapofázás a Vezérnek. Itt még akad, de jön a 2018...
namihami
@r2d2: Csak egy apró észrevételem lenne. Ezt azoknak a vállalkozóknak bátorkodta mondani, akik húzták a pofájukat, hogy adót kell fizetni.
Szóval a bérből-fizetésből az utolsó fillérig vonható, de a vállalkozó urak ugathatnak,ha adózni kell?
""Életünket és vérünket-igen, de zabot azt nem!"" Hát, ez tényleg néhányszáz éves magyar mentalitás.
adrenalink
@Equus: 13:32-re Ügyi? Mint kiderült, nem ő irányítja az eseményeket. Ki tudja mikor jelentkezik a közvetítő, vagy ki a szösz? Mi van, ha nem tudnak megegyezni? Mi van, ha csak egy átverésről van szó /GyF is elismerte, hogy ez is benne van a pakliban/? Mivel Magyarországon élünk, egyelőre orbán áll nyerésre...
Equus
@adrenalink: nem figyelsz a részletekre... orbánnak felkínálták a bírósági eljárást... annyi pénze van, h meg sem tudja számolni, abból futotta volna ügyvédre, perköltségre, de nem mert beleállni... játékban kell tartani, hadd higgye, h ez csak blöff... látod, te is azt gondolod...
adrenalink
@Equus: Én továbbra is kötöm a a karót az ebhez! Szerintem egy bukott miniszterelnök látomására /valahol, valamikor, valamit látott/ nem érdemes ugrani. Majd ha lesznek tények, akkor jöhet a pénz, paripa, fegyver. Legalábbis az én logikám így működik.
Eladott Ország
@r2d2: @Horizont: ma, 06:04 Bár nem szoktam célravezetőnek tartani, ha valaki megpróbálja a Nokiás dobozok által fémjelzett 2010 előtti időszakot összemosni a 2010 utáni nyílt és gátlástalan pusztítással, most megint úgy érzem: ez itt nem a barikád két különböző oldala csak azért, mert míg egyesek hét éve a 10 méteres ugrótoronyból hugyozzák arcon a választókat, a kettesek szégyenkezve pisilnek a közös medencébe. Úgy tűnik, hogy ezek ugyanazok. Ez így, ahogy van, a rendszerváltás utáni egységes és oszthatatlan, ideológiák által el nem határolható politikai osztály. A maga hamisan fénylő valójában és erkölcstelenségében. Menthetetlen ország az, ahol minden politikus ártatlan, mint a ma született bárány, miközben mindenki ott ügyeskedik, ahol tud és nem szégyell, aztán ha valami félig kiderül, akkor jön a sóhajtozás, hogy a másik oldal tehet mindenről és jön a magyarázkodás, hogy ez miért nem lopás, és miért nem felelős csak mindig valaki más.
Ez megint az, aminek tűnik. Ez a rongyosra cincált, örökérvényű közhely: ezek ugyanazok. Miként a vesztes is ugyanaz. Egy hülyének nézett ország, amely ahelyett, hogy három évtized alatt felzárkózott volna Európához, a korrupció fertőjében vergődik és próbál meg túlélni a szarnak, bajnak nincs gazdája kezdetű népi bölcsesség dallamára.
r2d2
@namihami: Vállalkozó vagy... voltál... leszel??? Fizetsz évente 18 féle adót járulékot, stb.
namihami
@r2d2: Nem, de az sajnálattal kell látnom, hogy az összes híd alja dugig van nyomorban élő vállalkozókkal. És a bérből-fizetésből élő milliók dőzsölnek a wellness és egyéb szállókban. Sőt, a minimálbéresek ezentúl kiélvezhetik az éttermek 27-ről 5 %-ra levitt ÁFA-ját.
Ugye, nem akarod a tömegekkel sajnáltatni a sanyarú életet élő vállalkozókat. Akik hülyére fizetik pl. az alkalmazottaikat is, mialatt ők az ínségben tengődnek.
r2d2
@namihami: Te azt a szűk réteget látod, akik jól élnek! Valójban az elmúlt 25 év alatt csökkent a számuk!
Van aki a híd alatt végezte, mert ELVÁLLAKOZGATTA a vagyonát... Az hogy most a választások előtt nem sokkal levitték az ÁFA-t 27%-ról 5%-ra, csekélység!!!
r2d2
@hetöndöe: tegnap 22.29 BOMBA? S azt megint ki szívja meg?! A nagyok meg se érzik... te meg én már igen!
Mézike
@adrenalink: Én is ezt látom! Gyurcsány egyre inkább felveszi orbán levetett politikáját amit ellenzékben müvelt orbán azt teszi most Gyurcsány szintén ellenzékben. Az ország + szétesik.
adrenalink
@Mézike: Nem szeretem Gyurcsányt, de orbánt se. Egyet viszont szeretnék, hogy derüljön ki az (i)gazság.
Olvastam itt már olyat, hogy biztos forrásból tudják, GyF-nél van a bizonyíték(ok), és előre kidolgozott forgatókönyv alapján haladnak a dolgok. Ezzel csak az a probléma, hogy a sajtót /nem a Habonymédiára gondolok/ egyre kevésbé érdekli ez a nesze semmi, fogd meg jól. Márpedig ha a firkászok nem írnak róla, olyan mintha nem is lenne, s a fagyi visszanyal...
Mézike
@adrenalink: Az igazság az sose fog. Nincs olyan " atmoszféra" ami ehhez kedvező lenne.
adrenalink
@Mézike: Persze, hogy a teljes igazság nem fog kiderülni, de /ha tényleg van ügy/a lényegnek muszáj lenne. Igazából én már csak arra leszek kíváncsi, hogy ebbe a történetbe ki fog belebukni, mert ez nem kispályás történet...
teuton
@r2d2: A memoriaddal egy kis zavar van... Kinek lett az idezet mondva es miert? Felvilagositalak... A vallakozok azzal fenyegetöztek, ha uj adokat kell fizetniük, elmennek Szlovakiaba, mert ott alacsonyabbak az adok... Aztan ha a tenyeket ismerned, valojaban az Orban-kormanyok emeltek meg ugy az adpokat es jarulekokat, hogy a legmagasabbak köze tartozik Europaban! Csak a fizetesek nem passzolnak az europaiakhoz... Persze a birkak mindent benyalnak, meg a rezsi-rizsat is. Ha viszont összehasnlitjuk mennyit fizet pl. egy nemet a havi energiaert, elelmiszerert, lakberert, közlekedesert, stb. (ill.mennyit kell erte dolgoznia), igen meglepödnenek. De ilyent nem hoz le a tv1 es nem plakatoljak ki közpenzen...
Eriksson
Az Indonéz befektetésekkel mi a helyzet?
Mézike
@adrenalink: ki fog belebukni? Senki. hallottál te olyat hogy valamelyik ügyébe , hazugságába orbán belebukott? Ez is ki lesz magyarázva rendesen. na ezt jelenti az atmoszféra.
adrenalink
@Mézike: Erre értettem 14:17-kor , hogy tények esetén orbánnál jöhet a pénz, paripa, fegyver. De számomra nagy talány, hogy mi lesz szegény Gyurcsánnyal?
adrenalink
@Mézike: Egy percig nem sajnálnám, de de ettől azért okosabbnak gondoltam.
Most monják az ATV-n, hogy az Egyenes beszédben Gecy Zsolt valamit fog mondani arról, hogy Gyurcsány ma beszélt a Nemzetbiztonsági Bizottság elnökével /politikusok neveit általában em szoktam megjegyezni/. Lehet, hogy esti mesét hallgathatunk DK módra?:-)
Mézike
@adrenalink: na ez az a ...lehet...hogy van. Hol van hol nincs. Ha van hol van? ha van adja oda.Mondja meg. Bizonyitsa be.
adrenalink
@Mézike: Megnéztem/hallgattam! Ugyanazt ismételte meg, amit Ferenc már az AtV-n, Hírtv-n is elmondott. Okosabb nem lettem, de szebb sem:-)
Mézike
@adrenalink: Dehogynem! Gyönyörű a mosolyod! :-)
adrenalink
@Mézike: Lehet, hogy már az arcomra fagyott?! Csak vicceltem, a jó kedvemet még nem tudták elvenni tőlem:-)
nezelodo
Ezt a csalódást, még a végén aszongyák, nem a Rasit, hanem a bankszámláját járt Svájcba látogatni a nemzetvezető, és a magyar konzul volt a bankárja! Na még ilyent, biztos kiszagolták, és ezért vitte Ázsiába az üres számlákat! Honnan is lenne szegény templom egere mini. elnökünknek pénze?!
hetöndöe
@r2d2: Kicsit gyúrjál még agyra,hogy felfogd,miről is írtam.:-)
r2d2
@hetöndöe: Kettőnket ne tegyük mérlegre! Nem azért, mert én műveltebb vagyok, hanem teljesen más attitűddel rendelkezünk! Én tisztelem a másságodat!
r2d2
@teuton: Na te GERMÁN! Már vártam... Nem az a lényeg, kinek szánta, hanem kinek esett rosszul! Szerinted rajtuk kívül ki vette még magára???
Eladott Ország
@lusta: május 16., 15:46 A csútinak van hétszázeter forint megtakarítása. A hétszázát!
hetöndöe
@r2d2: Önbizalom hiányban nem szenvedsz,mint a felcsúti vadparaszt főnököd sem.Sztálin és Hitler sem szenvedett eme "betegségben".Az önértékelés hiánya némi szerénységgel pótolható.Bástya Elvti is megaszonta.:-)
r2d2
Nincsen főnököm! Önértékelésem rendben van! 2 diploma + 3 idegennyelv birtokában... TOVÁBBRA IS TISZTELEM A MÁSSÁGODAT!
Ja, Bástya Elvtárs üdvözöl!
teuton
@r2d2: Szemelyeskedes es mocskolodas helyett en tenyeket irok, veled ellentetben... A hülyek veszik azt magukra, ami nem nekik szol es a Goebbels-propaganda a birkaknak barmit be tud adni. Aki tudja pontosan mit es kinek mondott Gy, az nem veszi magara.. De itt 1 masik pelda, a civilek tamogatasa... Azt, hogy egyedül az MVM-töl az alcivil CÖF evi 500 milliot kapott, azt hany birka tudja? De ezt az adatot kiperelni is 2 evbe tartott! Bezzeg ha egy külföldi kormany (Norvegia) nyiltan tamogat -nem csak magyar!- civil szervezeteket, az ugye tilos... Egyebkent meg 1 kerdes ehhez: Ha az MVM annyira olcson szallitja az energiat, akkor honnan van olyan exorbitalis nyeresege, hogy a CÖF-öt evente 500 millaval tudja "tamogatni"? Es ez bizonyara nem az egyetlen tetel. Persze ez a matek a birkaknak mar magas, az IQ-juk tömondatokra es max. 10ezer ft-ra van kalibralva, amiert aztan kezetcsokolnak...
r2d2
@teuton: Sok beszédnek sok az alja!
teuton
@r2d2: A birkak meg csak tömondatokbol ertenek, max. 4-5 szo, erre te jo pelda vagy!
r2d2
@teuton: Mindenki magából indul ki!!!
teuton
@r2d2: Ennyi??? 2 diploma, 3 nyelv? Haaat... aki elhiszi... Ehhez kepest eleg kevesre futja itt neked, ami nem egy magas IQ-ra utal... Egyebkent a temahoz tudnal valami ertelmeset szolni, a masok hergelese helyett, vagy az olvasas is nehezedre esik?
r2d2
@teuton: Tehát akkor én BOTKA-birka vagyok, ugye? Mert Lacira szavazok?! Ja, az IQ-m 121...
teuton
@r2d2: No comment... Ill. en is tudok egy közmondassal valaszolni: Okos enged... Der Klügere gibt nach...
r2d2
@teuton: ... only one LIKE! But a BIG one!
bencemacska
@Eladott Ország: május 17, 07:09
A svájci bankszámlák csak voltak!
Azóta már nincs meg a "svájci nagykövet bankárja sem". Viszont utána lehet nézni, hányszor járt az éppen nagykorúvá vált gyerekeivel Svájcban és egyéb helyeken!
Sőt egy-egy "jó üzlet" után kiket látogatott meg a saját lábon álló lánya, vagy a felesége a Közel-keleten! Ahol a helyi hírszolgálatok össze is szokták őket keverni!
A másik két nagykorú csak Svájcban és Franciaországban járt a papával nem hivatalos családi program keretében!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.