Nemzeti Adó- és Vámhivatal több mint 637 milliárd forint követelésről mondott le tavaly, ez több mint négyszerese a 2015-ös lemondásnak, amikor 157 milliárd forintot engedett el.

A Világgazdaság az adóhatóság évkönyvére hivatkozva írja ezt. A lap szerint ezek az összegek olyan követelésre vonatkoznak, amiknél a felszámolás során nem várható megtérülés. A hatalmas összeg még érdekesebb annak fényében, hogy az előző évhez képest feleannyi 3835 felszámolást kezdeményezett a NAV 2016-ban. A 637 milliárd kiugróan magas: 2014-ben 70 milliárd volt a leírás, 2013-ban 57 milliárd, 2012-ben pedig szintén 70 milliárd.

(MTI)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

archive
@RonaGyuri: mennyi??? hát 637 milliárd!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
archive
@RonaGyuri: mennyi??? hát 637 milliárd!!!
Fradigege
A csókosoknak a mutyiját elengedi. Annyira átlátszó!
wagabund
azt akartam írni, hogy ha felszámolás miatt nincs pénz a cégben, a cég tulajainak viszont van.
de inkább nem írom.
ha győzikével nem bírnak, akkor felesleges bármi is.
Eladott Ország
"Tállai András főállású hurka-­szalonna-­kolbász-­pálinka fesztivál­guru, mellékállású adóügyekért felelős államtitkár, egyben NAV­ elnök, aki a kombinált Kósa­-Németh érdemrend L. Simon tisztikeresztjének boldog tulajdonosa is lehetne, ha volna ilyen elismerés, a kontraszelektált káderekre épülő rezsim toplistás versenyzője. Eddigi gazdag és eredményes, falunapról falunapra szédelgő, elvágott szalagokban és szalonnatáblákban mérhető pályafutásának több csúcspontja is volt már. Bandi, te intellektuális Mariana­árok, te fekete lyuka minden kormányok legsötétebbjének! Most akkor vagy az van, hogy ki kellene deríteni nagyon sürgősen, mégis ki a franc irányítja a NAV­-ot valójában, és tényszerűen ki felel az adóügyekért az NGM-­ben, amíg Tállai országosan kolbászt tölt és szalagot vág, mert a legbutább gazdasági-­pénzügyi analfabétára nézve is méltatlan, hogy ez az ember az lehet ma Magyarországon, aki. Világ szégyene és országos katasztrófa, hogy ez a figura, aki szerintem a budira sem tud úgy elmenni, hogy közben ne tenne valami kárt maga körül, aki legfeljebb 10 betanult tőmondatban képes kommunikálni a világgal, akit még egy hentes is erős fenntartásokkal venne fel maga mellé segédnek – ellenkező előjelű információk napvilágra kerüléséig ­, mégiscsak a NAV elnöke, b*sszameg! Aki elvileg azért felel, hogy az állam forintcsilliárdokat szedjen be az adófizetőktől, aztán hogy hova tűnik az a sokezermilliárd, mit érdekli őt, egyáltalán honnan kéne tudnia."
justhpeter
Mikor értitek már meg végre,. hogy azért van ott.
Eladott Ország
Mennyi? – Harminc! – Mi harminc? – Mi mennyi ...A többi a csókosoké.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.