Elakadásjelzővel várakozott a kerékpárúton a miniszter autója, míg ő megtekintett egy installációt.

A reformáció emlékéve alkalmából készített köztéri installáció átadásán vett részt hétfőn Balog Zoltán. Az emberi erőforrások minisztere a budapesti Kálvin térre egy nagy fekete autóval érkezett. Amíg a politikus megtekintette a 95 emlékkőre felvésett, reformátoroktól és a magyar irodalomból vett gondolatok egyikét, autója az Üllői útról a Múzeum körútra, majd a Múzeum utcába vezető szélső sávban elakadásjelzővel várakozott, a felfestett kerékpárúton – tette közzé Facebook oldalán a HírTV.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Hogy mindenki tisztában legyen vele. A jenlegi hatalom emberei nem tudnak szabályt sérteni, mert amit tesznek az a törvény abban a pillanatban. Így bármit csinálnak az törvényes. Idáig jutottunk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
És még mondja azt valaki, hogy rossz dolga van a vándorköszörűsknek! Pontosabban egyeseknek!
quadrocopter
A sunyi csicska sofőrje is libáért kapta a jogsit!
advocat
Mi a fenének a miniszterek autójára kék lámpa? Hova az a sietség? Lemaradnak valamiről? Induljanak ők is pontosan. Vagy valami nemzetbiztosági ügy miatt sietnek? (Mi is az?) De állandóan?
solidedge
Hogy mindenki tisztában legyen vele. A jenlegi hatalom emberei nem tudnak szabályt sérteni, mert amit tesznek az a törvény abban a pillanatban. Így bármit csinálnak az törvényes. Idáig jutottunk.
human
Tudtommal így zebra elé nem is lehet állni, mert balesetveszélyes a gyalogosokra nézve.
human
@solidedge: Mikor Parraghot megkérdezték, hogy ha a közalkalmazottak nem kaphatnak nyugdíjt munka mellett, akkor a parlamenti képviselők miért kaphatnak. Rájuk nem érvényes ez a törvény, mondta. Valami olyasmiről hablatyolt, hogy a tanároknap például van munkáltatójuk, de a képviselőknek nincs. Ez ott is jól látható, hogy a képviselők maguknak szavazzák meg a fizetés emelést a közalkalmazottak meg nem.
papa.49
@human: A gyalog átkelő 5 méteres körzetében megállni csak forgalmi okból, lehet, várakozni meg tilos!!!
A csempés, kárpitos szarzsák a parragh, tévedett a képviselők is van munkáltatójuk a NÉP, ezt nem kéne nekik elfeledni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.