Több meglepetést is tartogatott az amerikai elnöki találkozó az oroszokkal. Putyinék eleve kisebb diplomáciai súlyú delegáltat küldtek, hiszen az amerikai elnök Szergej Lavrov külügyminiszterrel tárgyalt az Ovális Szobában. A találkozónak azonban meglesz a böjtje, Donald Trump ugyanis olyan kulcsfontosságú információkat osztott meg, amivel alááshatja a titkosszolgálatok munkáját, és veszélybe sodorhatott több kémet is. Vajon tényleg ekkora bakot lőtt az elnök, vagy a nemzetbiztonsági belháború újabb fejezetét látjuk?

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ideje lenne egy joliranyzott seggberugassal eszhez teriteni, mielott kirobbantja a 3. vilaghaborut...
Idiota,... Nana, hogy kirugta Comey-t, mert szerencsetlen FBI fonok megprobalta a legjobban vegezni a munkajat.
Mondjuk emellett a szuletett idiota mellett eleg nehez dolga lett volna az elkovetkezendo 4 evben,... Ha addig nem robbantja fol a vilagot a baromsagaival...:o((((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@karma1: Már az eleve egy hülyeség volt,hogy egy ízig-vérig üzletember,politikus akarjon lenni..Az még oké,hogy valamelyik pártnak a szimpatizánsa,tagja,vagy valamilyen tisztséget betöltő akárki legyen,na de rögtön Amerika Elnöke!!! Ez a Trump biztos jól ért az üzleti világhoz,elvégre nem a legyek hordták össze a milliárdjait.Mi a francért nem marad ez meg a seggén,az üzleti életben.A végén még tényleg lángba borítja az egész földet a hölyeségeivel.
karma1
@cikicakk55: Ha jobban megkapargatjuk, akkor az uzlethez sem ert, mert a nemet bevandorlo papajatol orokolte az elso millioit, szoval neki nem kellett egy cipofuzos dobozzal a nyakaban hazalva osszeszedni a kezdo penzeit. Viszont meg ezt is le tudta amortizalni, mert volt mar bankcsodje is.
Aki a sajat mukodo business birodalmat a csodbe tudja vezetni ugy, hogy konyvelok es ugyvedek hada dolgozik neki - nahat az a muveszet, akkor meg megis mit varnak tole?
Igy fogja csodbe vezetni a sajat hazajat is, csak eppen abbol nem bankcsod lesz, hanem haboru. Egy balfek o...
karma1
@CsipkeRózsa: Draga Csillagom! Te azt hiszed, hogy trumpnak BARKI, BARMIT meg tudna mondani? O hajszalpontosan ugyanaz nagyban, mint a magyar Gazdaallat miniben! Nem tur el sem kritikat, sem iranyitast, egy hulye akarnok, aki bizniszkent tekint az orszag ugyeire. Hat Amerika megszivta. Azzal egyutt ott azert muxik az Alkotmanybirosag meg az FBI, de latod, Comey-t ugy rugta ki az FBI elerol, (mert kritizalni merte ot), hogy a pali csak a TV hireibol tudta meg, hogy ki van rugva...
cikicakk55
@karma1: Én csak annyit tudtam róla,hogy nagyon sokáig sikerült úgy gazdagodnia,hogy nem fizetett adót.Ezt büszkén be is vallotta.Annyira nem ismerem az anyagi hátterét,csak eddig mást sem lehetett hallani róla,csak,hogy milliárdos.Hozzászólásommal arra akartam utalni,hogy a magyar közmondással éljek," a suszter maradjon a kaptafánál" tehát maradt volna meg üzletembernek,és akkor ha elcseszi akkor megtudja milyen szegénynek lenni,de így,hogy Amerika elnökeként mindenbe belepancsol,minden tudás nélkül,ez már nem csak Amerikára nézve veszélyes.
karma1
@cikicakk55: Edesapja nemet bevandorlo, de trump mar Amerikaban szuletett. Az apja ingatlanokkal foglalkozott, es ebbol gyujtott nagy vagyont. Tehat nem egy egyszeru alulrol kezdo uzletember volt, hanem mar csaladi tokevel inditott. Aztan - mivel senkinek sem fogadta meg a tanacsat, be is csodolt, aztan abbol mar nem tudom, hogy hogy jott ki, mert nem nagyon erdekelt. Viszont megtalalt minden kiskaput az adofizetes elkerulesere, ami nem lenne nagy baj, ha a profitja egy bizonyos reszet fejlesztesre forditja - igy van ez minden orszagban a nagyvallalkozokkal. Viszont a kotelezo adot sem fizette be 18 even keresztul, es ez sokkal szemetebb dolog, mert kozben azzal dicsekszik, hogy o milyen jo uzletember. Nem, o nem az, csak kivalo konyveloket alkalmazva o a legnagyobb adoelkerulo.
Kb. egy srofra jar az agyuk vajnaeval: o ugyanezeket a trukkoket csinalta vegig.
Neki az uzletnel kellett volna maradnia, nem szabad lett volna orszagos politikaba, plane ilyen feszult helyzetben a nemzetkozi politikaba is beleartani magat.
szép új világ
Nekünk magyaroknak most igazából örülnünk kéne, hiszen van egy ország, aminek az első embere hülyébb mint a mienk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.