A DK képviselője szerint hazudik a kormány, mert a Bizottság még semennyi pénzt nem kért Magyarországtól EMIR-rendszer miatt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...huba..most már ők kezdtek tagadni...:)))
advocat
Akkor mi van? Ki hazudik? Vagy csak félrebeszél? És mit szól mindehhez az unió? Valami konkrétumot. Ja! És mi van a vej LED lámpáival? És a többivel.
quadrocopter
A gyengébb képességűeknek:

"A képviselő azt írja, hogy az Európai Bizottsághoz fordult információkért, miután "az EMIR-rendszerrel kapcsolatban korábban kilenc független vizsgálat is kimondta, hogy nem történt törvénytelenség", és erre válaszul Franck Sébert, a brüsszeli testület regionális politikai főigazgatója kedden arról tájékoztatta, hogy
az eljárás még nem zárult le, az még mindig folyamatban van, így nem is állapíthattak meg semmiféle visszafizetési kötelezettséget."

Van felesleges kérdés? Oszt' jó napot!
cikicakk55
Ezt most én sem értem! Mikor Orbánt az EPP behívatta elszámolásra,akkor szó volt erről is. Valamelyik EP képviselő el is mondta,hogy megbüntették Magyarországot,mert sumákoltak 2003-2009 közt az uniós pénzekkel.Ezt nem egy online újság írta meg,hanem a tv-ben mutatták.Persze magyar tolmácsolással közvetítették.Lehet,hogy a tolmács nem tud jól angolul?
CsipkeRózsa
Feladta a küzdelmet és elfogadta a 100%-os brüsszeli büntetést a kormány:

propeller.hu/itthon/3283514-feladta-kuzdelmet-elfogadta-100-os-brusszeli-buntetest-kormany

Ezek szerint, nem kellett annyira küzdeni, vagy csak nem akartak küzdeni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.