Az idős hölgy dühös, mert becsapták, kiforgatták a szavait, és a videót is összevágták. A fotókkal illusztrált élménybeszámolóját a Facebookon tette közzé, és abból egy teljesen más kép alakul ki, mint amit Orbánék bemutattak. Idézzük Varga Zoltánt: “Bözsi néni csalódott, és a pokolba kívánja azt a percet, mikor beengedte Orbánt az életébe. Ma meglátogattam Nagygécen, az elmúlásszagú településen, Bözsi nénit, aki végtelenül csalódott, hiszen elmondása szerint soha nem politizált, és csupán azért fogadta Orbánt is, mert a távolról jött vendéget illik beengedni. Az öltönyös urak azonban visszaéltek vendégszeretetével, és csúnyán meg is alázták. Már látja, ő csak arra kellett, hogy mutogassák, de segíteni bezzeg nem akarnak.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Így vág át mindnyájunkat! Ezt csinálja az egész országgal!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Így vág át mindnyájunkat! Ezt csinálja az egész országgal!
silber13
Bözsi néni Kedves!
" Tehervonat lassan tolat,
Késő bánat ebgondolat..."
Qqberci
Szegény anyóka mit várt attól a f@szkalaptól?...
karma1
Mivel ezt csinalja mindenkivel, ez csak a napi "igazi" hirektol elzart Bozsi neninek volt ujdonsag, mi mar ismerjuk ezt az oldalat...:o)
Azert Bozsi neninek mar akkor szagot kellett volna fognia, amikor kiepitett (hazba bevezetett) viz- es csatorna nelkul egy 300 ezer forintos zuhanykabint tuszkolasztak be a hazaba,... Az nem tunt fel szegenynek?
Lehet, hogy emlitette orbannak, hogy kellene viz is meg csatorna is, hiszen azert 6 ember meg mindig el a telepulesen a 700-bol...:o(((( Csak orban eppen ezt a reszt vagta ki...:o(((
Isten malmai lassan orolnek - de biztosan...
Eriksson
A DK nem bírta volna ki, hogy ne szarozza össze Bözsi nénit is. Talán bosszúból, mert azt találta mondani, hogy Gyurcsány vette el a 13. havi nyugdíjat.
Manhattan
Ezt sugallták bele a Bözsinéni félékbe! Pedig nem is így volt. Mert a Bajnai kormány szüntette meg, hisz világválság volt.@Eriksson:
Eriksson
@Manhattan: Emlékszem, hogy hogy volt, a végrehajtás már valóban Bajnai idejében történt. Az érdem akkor is GyF-é, mert az ő ötlete, javaslata volt eredetileg, még a menesztése előtt.
S az egész nem a világválság, hanem a saját elcseszett pénzpraktikáik miatt volt. Azt senki nem hitte el, hogy egy havi nyugdíjösszeg rendbe hozta volna a világválság okozta hátrányokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.