(...) Orbán sok százmillió forintot tárol egy nyugat-európai bankszámlán, s mint mondta több számlakivonatot látott, amelyeknek kedvezményezettje a kormányfő. Miután a titkosszolgálatok szerint nincsenek terhelő információk a kormányfőről, akit a DK elnöke szerint Moszkva tart sakkban, a Hír TV arra kérte Gyurcsányt, vigye magával a dokumentumokat. Gyurcsány a nemzetbiztonsági bizottság ülésén akarta szembesíteni Orbánt, de az ülésre végül sem ő, sem a miniszterelnök nem ment el. (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Lehet. Mér ne lehetne?
Az emberek többségének meg svájci hitele volt. No meg lehet svájci bicskájuk is :)
SystemError
Milyen jó kis húzás lenne, ha Simicska lenne az "ember" és pont a Feri csinálná ki Viktort...:)
Ebben az egy esetben lenne indokolt, hogy ekkora arca van Ferinek... Bármilyen más esetben nem lehetne biztos benne Feri, hogy nem csak szívatják. Még akkor is, ha látott valamit azt a bank felől is igazoltnak kell tudnia... Ahhoz elég erős indok kell nemzetközi nyomásra, hogy egy svájc kiadja ezeket az adatokat.. Szóval ez még biztos nem történt meg. Így marad az a verzió, hogy olyan embertől tudja, aki valahogy ezt is "bizonyítani" tudta neki. Ez pedig nem egy idegen lesz, aki bármit mondhat..Mivel az ügy idején Simicska volt a Mészáros és annál több is, ő talált ki mindent. Ezt is, hogy Viktornak, hogy csurogjon vissza!!! Így viszont Simicska úgy tudná kicsinálni a Viktort, hogy neki nincs köze hozzá. Simicskának az is hatalmas elégtétel, ha az ősellenség Gyurcsány vágja bele a kést Viktorba...:) Tudom elég megment felvetés, de nagyon is logikus minden szempontból:) Valahogy azt azért nem hiszem, hogy Gyurcsány ennyire hülye lenne...ez lassú megkomponált kivéreztetés, ami nagyon is összevág a Simicska "csepegtetős" logikájával és érdekeivel..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.