Juhász Péter elment Rogán Antal egyik lakossági fórumára.

Rogán Antal tartott lakossági fórumot a XVIII. kerületben a nemzeti konzultációról, Juhász Péter, az Együtt elnöke (volt belvárosi önkormányzati képviselő) pedig elment és a Facebookon tudósította a történteket.

Már a bejutásnál is volt némi fennforgás, bár akkor a sajtó munkatársának nézték Juhászt, a fórumon pedig csak írásban előre feltett kérdéseket lehetett Rogánnak címezni. 

Juhászék a kiosztott lapokra többek közt azt a kérdést írták, hogy miért lop, meddig tervezi ezt folytatni, és hogy bűnözőnek tartja-e magát – olvasható az Index cikkében.

Később – a felvételen a 39. perc környékén – már felgyorsultak az események, Juhászék ugyanis bekiabálva tették fel a kérdéseket, amikre a nézőközönség is kiabálni kezdett velük. 

Juhász Péter

Eljöttem Rogán Antal fórumára, lenne pár kérdése hozzá. Mindjárt kiderül, hogy beengednek-e. Ő azt mondja, állítsuk meg Brüsszelt, én azt mondom, állítsuk meg a korrupciót. Te melyiket szeretnéd? Ha az utóbbit, akkor találkozzunk szombaton Felcsúton és vasárnap is az országszerte tartott tüntetéseken.

 

Az egyik ellenzéki azt kérdezte Rogántól, hogy "Anti miért lopsz állandóan? Miért teszed tönkre a hazánkat?"

Rogán a fórum egy pontján kijelentette, hogy nem hajlandó juhásznak válaszolni, mert az feleségét és családját gyalázza. Juhász erre odakiáltott, hogy legyen férfi, és mondjon egy konkrét esetet is. Juhász azt is hozzátette, hogy Rogán 200 ember előtt hazudott, az Együtt elnöke csak és kizárólag Rogánnal foglalkozik, nem a családjával.

Végül Juhászék kimentek a teremből, és kívülről egy hangosbeszélőn keresztül tették fel a kérdéseket a bentieknek.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
A propaganda videó, ami a háttérben ment az elég kemény volt... :) A követekező szint mi lesz, hogy bedrogozzák a jelenlévőket és virtuális szemüvegen keresztűl vetítik az agyukba a képeket:)
human
A videó nagy része olyan volt, mint egy természetfilm amin egy kihalóban lévő, ritkán látható állat viselkedését filmezték természetes közegében :D
SystemError
A propaganda videó, ami a háttérben ment az elég kemény volt... :) A követekező szint mi lesz, hogy bedrogozzák a jelenlévőket és virtuális szemüvegen keresztűl vetítik az agyukba a képeket:)
egyvandor
Egy ilyen akció túlzás lenne egy normális országban, de egy bűnbanda kezébe került országban a legfinomabb fellépés a nertársakkal szemben.
human
@egyvandor: Pontosan. Sárkány ellen sárkányfű való.
karma1
Asszem, talan Juhasz Peter az az ellenzeki politikus, aki megprobalta eddig a leghivatalosabb utjat a tiltakozasnak: egy csomo feljelentest tett azok ellen, akikrol ugy gondolta, hogy nem ugy vegzik a dolgukat a kormanyoldalon, ahogy kellene.

Van egy csomo per, amit megnyert, van egy csomo folyamatban levo pere, es persze rengeteg elsullyesztett ugye is. Nana, hogy poltnak van egy szep nagy mely fiokja, amibe pofatlanul berakja a jelenlegi kormanyra nezve terhelo , kompromittalo feljelenteseket, szoval olyan, mintha szegeny Juhasz szelmalmokkal harcolna - semmi ertelme annak, amit tesz. (Pedig DE, igenis, tudjak meg odafont, hogy idelent MINDEN mocskos ugyrol tudnak, ne aludjanak nyugodtan).

Juhasznak nem maradt mas fegyvere, csak a kintrol valo megafonos beszolas, ha rogan csak igy felel a kerdesekre, mint a Gazdaallata, akkor a leghalvanyabb esely sem lesz sohasem arra, hogy normalis modon, egy sajtotajekoztaton tehesse fel ugyanezeket a kerdeseket,.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.