Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter belső vizsgálatot rendelt el, hogy kiderüljön, miért nem kapták meg a támogatást a Vállalkozz itthon, fiatal! elnevezésű program résztvevői. A 444.hu pénteken írt arról, hogy a program résztvevői több hónapja fizetik a járulékokat a pályázat miatt alapított cégük után, de a beígért támogatásból még semmit sem láttak.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Tudhatták volna, hogy átverés... minden amihez hozzányúlnak azt lenyúlják
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Idevezet amikor nem számolnak be egy miniszternek miként is dolgoznak az államtitkárok.
eugen4402
@szaboria1: Attól félek, itt mindenki beszámol a felettesének, de magasról sz.rik a valóságra, fontosabb az egzisztencia... A központi utasítások szellemében szuperlatívuszokban kell dicsérni Orbán zsenialitását, és jövő hónapban is utalják azt az egymillió-kétszázat, amit már nagyon megszoktak...
papa.49
@eszegfu: Nem valószínű, hogy a fiatalok jártak volna jól, de jelen esetben csak A FÜTYISZEK JÁRTAK JÓL, A SUSKA MÁR ELVESZTETTE KÖZPÉNZ JELLEGÉT, NEM KÖVETHETŐ NYOMON!!!
papa.49
Mondhatni rendesen csecsre vették őket...
karma1
Nem akarom bantani azokat a fiatalokat, akik visszajottek a (kamu) hivo szora, de megis mibol gondoltak azt, hogyha az addigi eletuk minden erofeszitesevel sem birtak vallalkozast inditani, mert vagy nem engedtek oket, vagy penzuk nem volt hozza, vagy barmi mas modon az allam nem tamogatta oket, akkor most megis mi valtozott volna?
SEMMI! Ezt pedig tudniuk kellett volna, ha egy kicsit is figyelik akar a net hireit, akar az otthonmaradottak szemelyes tapasztalatait, netan a magyar mediakat, az internetrol figyelve.
Sajnalom oket, mert meg egyszer nem fognak talpra allni kulfoldon, ha ujra a kivandorlas mellett dontenek,.
nezelodo
Akik bedőlnek a dakota trükknek, nagyon nem ismerhetik ezt a bagázst. Sajnálom őket, de magukra vessenek, ha lusták voltak áttekinteni a hazai sajtót, mert talán nem mindenki pártérdekek szerint nyilatkozgat, és formál véleményt. Nem kell mindent elhinni, nyugodtan ájuldozzanak a közszolgálati ferencjóskás csatornákon, de nem árt ha gyanakszanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.