Egészen sokkoló, hogyan cserélődik le a fideszes szavazótábor. Döbbenetes adatok a cikkben! Jelentősen átalakult egy év alatt a Fidesz tábora, a Fidesztől sorra fordulnak el a diplomások és a budapestiek – ez derül ki az Integrity Lab nevű kutatócég legújabb felméréséből. A Fidesz folyamatosan veszíti el a budapesti és a képzettebb emberek szimpátiáját, helyükre pedig a kistelepüléseken élők és az aluliskolázottak nyomulnak be.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Ezt megtapasztaltuk itt is, a fideszseggnyalók kommentjeiből.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Ezt megtapasztaltuk itt is, a fideszseggnyalók kommentjeiből.
szaboria1
Igen a kistelepülésen élők többségében a pm. mind fidesz nyalonc lett mert tudták akkor semmi pénzt nem fognak látni. Az embereket ott meg jól meg is etetik ráadásul még félnek is hogy nem fognak kapni semmi támogatást a megélhetésükhöz.
Perwool
„A tudás veszélyes, minden tanult ember potenciális ellenség”
​/​Hermann Göring​/​
dr. prédikátor
@Perwool: Ugyan ezt mondja a geci viktor szopkin is!!!
Perwool
@dr. prédikátor: Próbálja is tönkre tenni az oktatást!
colibri
A diplomások unszimpátiája rendben van, csak az a baj, hogy ők vannak kevesebben. Még a vidéki többség fél, kiszolgáltatott és tanulatlan is. Ennél a csoportnál mikor lesz változás a fidess által eluralt médeában, azt ember nem látja előre...
dr. prédikátor
@colibri: Azért NE ÁLTALÁNOSÍTS!!!A városokban is van éppen elég tanulatlan buta ember!!!Nem kell a vidékieket ledegradálni csak azért mert vidéken élnek!!!
Eladott Ország
Míg a kevés tudás veszélyes, kétélű dolog, addig az elmélyült tudásnál nincs biztosabb fegyver a világon. (Charlotte Bingham)
colibri
@dr. prédikátor: Bocsi, én a vidéket a fővároson kívül értem. Ebbe beletartozik az összes megyeszékhely és a városok is. Egyről beszélünk! Én is vidéki vagyok, városi és jó messze a fővárostól.
Macskaszem
Az idióta plakátjaik, a kommunikációjuk kizárólag a politikával kevéssé foglalkozó rétegnek szólnak, akik tűrhetően megélnek a fizetésükből, örülnek a rezsicsökinek, nyugdíjemelésnek, a kúrmánynak hála vadul gyűlölik a migráncsokat, és nem próbálnak a dolgok mögé látni. Sajnos sokan vannak.
nemkati
Fideszfanok most nem mernek ide írni, mert kiderül, hogy mekkora ostobák és tanulatlanok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.