Újabb felszólító levelet küldött az Európai Bizottság (EB) szerdán Magyarországnak a menekültügyi szabályozás miatt korábban megindított kötelezettségszegési eljárás keretében. Azt írták, a korábbi levélre adott magyar válasz nem oszlatta el az aggályokat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
És mindeközben a pávatáncos a Varga Misivel a "Szegedi csikós..." című magyar nótát énekli a Kínai bankároknak, csakhogy egy kis pénzt kisírjon belőlük!
Mint a cigányzenészek egy csárdában!
Egészen elképesztő, hogy milyen országvezetőink vannak!
Jozefina
Mégis, mire számított az EU??? E pár év alatt már megtapasztalhatták, hogy orbán akkor sem mond igazat, ha kérdez, nem még ha kínos kérdésekre kell válaszolnia.
Eladott Ország
"Még eljöhet és el is jön az idő, amikor jól fognának neked is ezek a szépelgő handabandák. Majd amikor a te jogaidról lesz szó. Például amikor jogod lesz hallgatni. Amikor a hetedíziglen korrupt, emberiesség ellenes, uszító­ lázító pályafutásodat értékeljük. Remélem, eszedbe nem jut majd a jogaidat emlegetni. Mert tudod, az egyetemes emberi jogok természetüknél fogva olyanok, hogy ha egyvalakire nem tartjuk érvényesnek őket, akkor utána tetszőlegesen bárkitől megtagadhatóak. A végvári vitézeid és az orrba ­szájba hülyített szektád még mindig azt hiszi, hogy ha szimbolikusan szorulni fog a hurok a nyakad körül, ők majd megússzák. Pedig ha jobban belegondolok, őket is, minket is már régen migránsokként kezelsz a saját hazánkban. Attól, hogy az embertelen geciségnek számos kifejeződési formája van, és attól, hogy minket még nem harapnak szét a kutyáid és nem fognak fegyvert a halántékunkhoz, mikor belökdösnek a konténerbe, a levegőnk ugyanúgy fogy. De ez változni fog. És akkor senkit nem fognak érdekelni a szépelgő handabandáid."
3dwhite
Ez is olyan, mint kifizetni a büntetést. Megy a kukába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.