Mivel az Európai Unió gépezete lassan lendül be, így volt 7 éve Orbánnak, hogy sasszézzon a testülettel, – vagyis saját magunkkal szúrt ki ez alatt az idő alatt is – de elérkezett az idő, hogy pártállástól függetlenül a demokrácia betartson a renitensnek. Sajnos ezzel Magyarország is rossz helyzetbe kerül, de talán felismerjük, hogy kinek köszönhető mindez.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Rábasztál hazugovics nincs mit tagadni, a PÁVATÁNCNAK VÉGE, csak magadnak, és a várszívó pénzéhes brancsodnak köszönheted, mi meg jól rábasztunk veletek, mert itt hamarosan semmi nem lesz se kaja, se pénz!!!
Kezdhettek futni mert hamarosan el lesz vágva a gigátok!!!
szép új világ
@papa.49: talán pont ez kell ennek a birka népnek, hogy ne legyen se kaja, se pénz! Talán így felébrednek és szembesülnek a valósággal. Igaz, hogy addigra a dakota már árkon-bokron túl jár.
Jozefina
Páva táncnak vége, következik a páva haláltusája!!! Nem véletlen menekülnek már a keleti diktátorokhoz!!! De előtte el kell kapni őket és a magyar nép hozzon ítéletet a sorsukról!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.