Ha azt gondolta, hogy ez most egy nagy fenékberúgás a Pártunknak és Kormányunknak, nagyon téved. Most bontják a pezsgőt. Mindaddig, amíg lesz két-két és fél millió megtévesztett, sötétségben hagyott magyar szavazó, akihez csak a Fidesz propagandája jut el, nem lesz vége az őrületnek és az egész ország veszít. A Fidesznek csodálatosan jól jött most az Európai Parlament határozata, hiszen pontosan erre játszottak: hogy minél jobban élesedje a konfliktus. Kezdjük az elején: mi történt?A Fidesz hosszú ideje lavírozik az EU és Oroszország között, egyet ide, egyet oda lépve. Miközben lépésről-lépésre építik le a demokráciát, sajtószabadságot, jogállamot, ezerrel mennek el az EU-s támogatások a haveroknak. Nyilvánvaló volt, hogy az EU-nak, legyen akármilyen lassú és bonyolult gépezet, előbb-utóbb ebből elege lesz. Jogosan kérdezik a külföldiek: miért nem állítjuk mi meg a sajt kormányunk ámokfutását?Azért is nagyon rossz hír, mert a Fidesz mindezt kampánytémának használja fel a következő...

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mézike
@anka: De sose fog oda kerülni, vagy ha mégis addigra a hivei tönkre tesznek mindent, mindenkit.
Hitlernek is vannak követői.
Mézike
@quadrocopter: Különbséget tudnak tenni, de nem tesznek semmit.
45 -ben se tettek, 56 - ban se , most se fognak. Csak a marakodás megy majd .
quadrocopter
@anka: Az unió nem tud kitenni senkit a tagállamok közül, csak kilépni lehet, szankciókat alkalmazhat, ugyanis a csatlakozási - és alapszerződésben szó sincs arról, hogy bármelyik tagállamot kitehené a közösség! Ezért mondta az egyik (talán német?) néppárti képviselő, hogy lépjen ki Magyarország, ha nem hajlandó betartani az uniós normákat!
Mézike
@quadrocopter: Csodát nem az biztos.
F_Viktor
Nem ertek egyet a cikk irojaval.
orbanek nem orulnek, mert szukyeguk van a jovoben is arra az evi 1,5 ezer milliardra a haveroknak, a feltorekvo sz@ros orru ifju titanokra.
EU tamogatas nelkul pedig ezeket az ezer milliardokat a Zembereknek kell eloteremteniuk, s mikor a nyajrol elfogy minden bunda, akkor konnyen johet reszukrol a felismeres, s a vagohidon talalja magat orban es maffia bandaja.
De tudja, hogy a putyleri aversagnak is ara van, konnyen elvesztheti orban legfeltettebb jatekszeret, egy ba'b lesz, habonyekat is kenytelen lesz lecserelni az orosz oligarchakra, akik meg a markukat is tartani fogjak jutalom gyanant, s a gazdasagbol is kiszoritjak sajat stromanjait.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.