Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága keddi ülésén határozott úgy, hogy négyszázezer forintra bünteti az Újpestet, mert a Videoton elleni találkozón a szurkolói "az ellenfél, más sportszervezetet és politikust szidalmaztak. " A Vasas szurkolói a női játékvezetőt szidták a Diósgyőr elleni mérkőzésen, ezért kétszázezres büntetést kapott a klub. A hétvégi NB1 forduló után a legnagyobb büntetést ismét a Fradi kapta, a fegyelmi bizottság a klubot "mint visszaesőt, hivatalos személyek parkolási feltételeinek biztosításával kapcsolatos szabályzati előírások megsértésért 500. 000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi. "

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Miért nem írja a cikk, hogy ki az a politikus? Biztosan beárazták őket, melyikük mennyit ér, gondolom, van aki miatt nem fizettetnek büntetést, inkább fizetnek a szidalmazásért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.