A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága keddi tárgyalásán újabb pénzbüntetést rótt ki a Ferencvárosra, illetve hatályban hagyta két korábbi, hasonló okból meghozott döntését.

Az MLSZ honlapjának indoklása szerint a visszaeső FTC-nek a DVSC elleni bajnoki után a "hivatalos személyek parkolási feltételeinek biztosításával kapcsolatos szabályzati előírások megsértésért" kell fizetnie 500 ezer forintot. Az fb hasonló ok miatt "hatályában változatlanul fenntartotta" a Budafok elleni Magyar Kupa-elődöntőt, illetve a Mezőkövesd elleni bajnokit követően hozott döntését, amelyben 400 ezer, illetve 500 ezer forintra büntette meg a Ferencvárost.

A Vasas, mint visszaeső a Diósgyőr elleni idegenbeli mérkőzésre vonatkozóan 200 ezer forintos büntetést kapott, mert szurkolói "másokat megbotránkoztató" magatartást tanúsítottak.

Az Újpest-Videoton találkozót követően mindkét klubnak – mint visszaesőnek – büntetést kell fizetni szurkolóik "másokat megbotránkoztató" magatartása: az ellenfél, más sportszervezet és

politikus szidalmazása

miatt. Az Újpestet 400 ezer forint megfizetésére kötelezték, a fehérváriakat 200 ezer forintra.

Az Újpest játékosát, Souleymane Diarrát, mint visszaesőt a soron következő öt bajnokiról tiltották el. Az indoklás szerint "ellenfelét nyilvánvaló gólhelyzetben gáncsolta, amiért kiállították, majd a piros lap felmutatása után vehemensen reklamált a játékvezetőnél, és közben két kézzel enyhén meglökte a játékvezetőt".

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Azannyát! Az MLSZ is megérett a halála f@*ára való elhajtásra!
Eriksson
@quadrocopter: Oszt miért? Mert rendet akar? Egy meccsen a játékosokat biztassák vagy szidják, ne a politikusokat.
quadrocopter
@Eriksson: Mert miér ne a politikusokat? Az MLSZ nem jogforrás, hogy moderálja a szólásszabadságot!
quadrocopter
@Eriksson: Úgy tudod, hogy az MLSZ jogforrás?
papa.49
Akkor ideírom dögöljön meg a hazugovics...
szép új világ
Csak a bírót lehet kurvaanyázni az MLSZ szerint. (FIDESZ) Politikust nem, mert az utóbbi másokat megbotránkoztahat. Szerintem az ilyen hülye nyilatkozat az ami megbotránkoztató.
magyarbakancs
A mocskos Fidesz politika mindent átsző.
Mindent kikezd és tönkretesz.
solidedge
"másokat megbotránkoztató" magatartást tanúsítottak. Ha Fideszes politikust szidtak, az sokaknak tetsző magatartás volt. Miért nem lehet hangoztatni a többség véleményét?
quadrocopter
@Eriksson: Segítek: a tákolmány jogforrás, az MLSZ nem!
Béla333
Elő kell venni a kamerák felvételeit, beazonosítani az elkövetőket, majd 10 évre kitiltani ÓÓÓÓbán stadionjaiból a hálátlan kutyákat!
Ahelyett hogy a bejáratnál elhelyezett ÓÓÓÓbán fotót megcsókolnák!
Majd megtanulják, ki a király(j) az országban!
quadrocopter
@Eriksson: Mégegy kis segítség, hogy kirívóan kivételes - részrehajló! - lépésről van szó:

"A hivatalos indoklás szerint az Újpest azért bűnhődik, mert szurkolói az ellenfelet, más szervezetet és egy politikust szidtak. A szövetség eddig még soha nem rótt ki büntetést azért, mert a fanatikus drukkerek közszereplőt pocskondiáztak, de azért megkérdezte az MLSZ-t, volt-e már példa arra, hogy politikus szidalmazása miatt sújtottak le egy klubra, Választ még nem kapott a lap, amely szerint NB I-es meccsen korábban is volt már hallható a trágár és botrányos orbános rigmus, ami eddig nem sértette a szövetség, illetve a meccseken dolgozó ellenőrök fülét."
(poelit.hu/2017/05/18/orban-szidalmazasaert-400-ezer-forintos-buntetes/)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.