A magyar katonák az egyik leghatékonyabb országimázs-építő tevékenységet végzik magyarországi szolgálatukkal és külföldi missziós tevékenységükkel – hangoztatta a honvédelmi miniszter csütörtökön Székesfehérváron, a magyar honvédelem napja alkalmából rendezett gálaesten.

A Fehérvár köszönti katonáit című rendezvényen megemlékeztek a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnokságának tízéves fennállásáról.

Simicskó István ünnepi beszédében kiemelte: a katonai hivatás egyértelműen a közösség szolgálatát és a biztonság garantálását jelenti, ezt a honvédek – esküjük szerint – akár életük feláldozásával is teljesítik, legyen szó a déli határszakaszról vagy más veszélyes övezetekről.

A Magyar Honvédség jelenleg 13 országban van jelen mintegy ezer katonával és a magyar nemzetért dolgozik, azért, hogy "tiszteljék a magyarságot bárhol a világon" – tette hozzá.

A miniszter szerint:

ha valaki másokért él, szolgálja a közösséget, akkor maradandót alkot, és emlékeznek majd rá, ahogy a katonákra is mindig fognak.

(MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Tudod Simicskó kisgyerek, az igazi imázsépítés akkor volt, amikor a katonák cukorrépát és kukoricát szedtek, meg árvíz után segítették az újjáépítést!
Úgy van, ez mind utoljára a szocializmusban volt!
Pálinkafőző Rézüst
Lehet, hogy már leveszik a lencsevédőt, ha a távcsőbe néznek???
vladimir putin
teljesen jo naci kormanya van vengerszkij barataimnak.
Magomed, ugorgyal csak oda, meg kell "gyozni" liberal illbolsevik ellensegek.
Utana kuldenyi is szovjetorosz "turistak", felviragoztatnyi "mi, magyarok" nemzet.
papa.49
Ezt biztosan fél egykor mondta, és egyre hülyébb lett, a karatematyi ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.