A 34. leggazdagabb magyar az eheti 168 Órának elmondta, miért tart attól, hogy elmarad a jövő évi voksolás. tthon Világ Gazdaság Kultúra Publi Budapest Fotó Videó Rosta Előfizetés Ügyfélszolgálat Könyvek Rendezvények Műhely Főoldal Itthon Jön a rendkívüli állapot? A magyar milliárdos szerint veszélyben a 2018-as választás 2017. május 18. ROSTA Jön a rendkívüli állapot? A magyar milliárdos szerint veszélyben a 2018-as választás Szőnyi Szilárd / 2017. 05. 18., csütörtök 18:15 / Hirdetés A 34. leggazdagabb magyar az eheti 168 Órának elmondta, miért tart attól, hogy elmarad a jövő évi voksolás. „Jósolni nem tudok, de megmondom, mitől félek. Ha a kormány látja, hogy a népszerűségvesztést nem tudja megállítani és elfogynak a tartalékai, akkor a durvuló közbeszéddel olyan helyzetet készíthet elő, amelyben elszabadul az erőszak. Erre való hivatkozással pedig kihirdethető a rendkívüli...

Forrás: valasz.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Hónapok óta beszélünk erről. KIjárási tilalom, statáriális bíróság, begyűjtés a stadionokba... Ezért épülnek. Ki fogja harcolni Orbán, hogy ez legyen.. Erdogánt és a többi diktátort követi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
ajaj..ez már a tesztüzem...valahol, füstös szobák félhomályában, szétdohányzott, agyonkávézott elemzők folyamatosan figyelik, miként reagálnak a szükségállapotra a kommentelők...

ha leszarják a zemberek ezeket a híreket, akkor jön a szükségállapot...ha néhány tüntető bóklászik valahol, akkor is...Botka, Gyurcsány, Fodor, Juhász, és a többiek valahol békésen kávézgatnak.

lehet gyűjteni a konzerveket, kimeszelni a pánikszobát...
nyanya001
@wagabund: Majd kiderül akkor melyik is az a politikus aki szembe mer szállni
a diktatórikus hatalommal.
papa.49
Sajnos a kilátások egyáltalán NEM RÓZSÁSAK ez ügyben!!!
karma1
Ezt akarta elerni mar nagyon regen is a csuti torpe: addig hergelni a migransokat, amig azok el nem kezdenek lazadozni, es esetleg eroszakkal visszavalaszolnak, de ez - orban legnagyobb banatara - Magyarorszagon egyaltalan nem tortent meg.
(Pedig csak erre volt jo a Keleti elott valo menekult-gyujtes/tartas...)
orban a fel eletet odaadta volna azert, hogyha csak egy icipici kis terrorcselekmeny is tortenik , mert akkor minden magyarazat nelkul bevezethette volna a rendkivuli allapotot.
Ezert kellett mestersegesen megcsinalnia a 2016-os okt. 2-i valasztas elott a kamu Terez koruti robbantast is, de azt is orban- modra csinalta, (vagyis elb@szta), igy csak egy egyszeru szuksegallapottal emelte a katonai, rendori jarorozest az utcakon.
Most mar ha tortenne valamilyen szemelyes fegyveres tamadas orban vagy valamelyik politikus ellen, azt pontosan ugy torolnak meg, mint a(z) (al)puccsot erdogan Torokorszagban: valogatas nelkul minden ellenallassal gyanusitott ertelmisegit bortonbe zart, kivegzett, megkinzott (elvegre teheti, mert mar nem akar belekerulni az Unioba, csak kivulrol akarja oket zsarolni.
Az EPP nagyon rosszul tette, hogy meg csirajaban nem fojtotta el orban pavatancat, mert rajta keresztul csak gyengul az Unio. Sajnos, ez rendesen el lett szurva...
karma1
@colibri: Koszi szepen a cikket, amit belinkeltel: Szeretem Bartust, bar egy-ket cikkevel nem egeszen tudok azonosulni. Ez a cikk viszont hajszalpontosan kirajzolja a varhato jovot, ha nem lep a magyar ellenzek+ertelmiseg idoben.
Akarmennyire is szemet orban rendszere, sajnos, arra meg lesz erejuk, hogy azt a fegyverarzenalt, amit eddig erthetetlenul felhalmoztak maguknak, fel is hasznaljak a lazado nep ellen.
Megint csak Gyurcsany tette jol, amikor a DK kivonult a Parlamentbol, mert ami ott folyik, az nem orszagvezetes, hanem egy bolhacirkusz, ahol az ellenzek az a "szoke asszisztensno", aki orban minden barom intezkedesedere mosolyogra ramutat orbanra, es johet a zenekari tus, hogy "traraaaa..."
A nep meg tapsol a cirkusznak, aztan a Parlamentben mindenki megy a kasszahoz, es felveszi a gazsit. orban pedig ugy erzi, hogy adott egy jo nagyot megint a demokratikus latszatnak, ma se szolhat ellene az Unio az illiberalizmusa ellen...
Ezert mondtam tavaly az okt.2-i szavazas elott mindenkinek azt a tanacsot, hogy NE menjen el egyaltalan szavazni, mert azzal, hogy elmegy, maris orban jatekszabalyait fogadja el, aszerint jatszik, holott az a nepszavazas teljesen illegitim modon lett kiirva es vegrehajtva, mert az Unioban uralkodo szabalyok elleneben irtak ki. Az Unios tagsag pedig meg mindig kotelezi orbant, ha tetszik neki ez, ha nem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.