A hír beküldőjének megjegyzése: Az erőszakos feltűnési viszketegség és permanens szereplési vágy által fűtött agresszív akció az utóbbi idők legszerencsétlenebb és legostobább cselekménye volt. Ehhez hasonló pofátlan bunkóságot az ukrán szélsőjobb követett el a szomszédban, igaz ott televíziós stúdiót kerestek fel de a módszer vagyis a betörés és a gusztustalankodás hasonló volt. Ez az akció méltatlan egy olyan mozgalomhoz amelyik a demokráciáért és a társadalmi békéért akar küzdeni. Feltehetően sokan csalódtak ma a Momentumban és ez a magabiztos ostobaság kellőképpen alapot szolgáltatott sokaknak a mozgalomtól való elfordulásra. Fordított helyzetben vajon mit reagáltak volna a Momentumosok? Innentől az index hír: A Momentum Mozgalom elnöke, Fekete-Győr András ma bement az Origo szerkesztőségébe, és megpróbált az ott dolgozók lelkiismeretére hatni, szembesítve őket, hogy a lejárató cikkeik célpontjai létező, valódi, érző stb. emberek. Amekkora butaságnak hangzik egy ilyen,...

Forrás: index.hu
Feltöltő: pungapeter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Akinek tele van már a hócipője ezzel a mocsokkal ami körülvesz bennünket, az aligha fogja azt mondani, h ez volt a legrosszabb húzása a Momentumnak. Sajnos, de ezekkel a szemetekkel szembe csak így lehet fellépni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.