Magyarország első, hatcsillagos szállodájának tervét is elrejtették abba a fejlesztési programba, amely az Etyek–Felcsút–Bicske határolta térséget virágoztatná fel. A kormány 2015 decemberében nyújtotta az első támogatást, 2,3 milliárd forintot a Pannónia Szíve Programhoz, amelynek célja, hogy a Fejér, és részben Komárom-Esztergom megyében található, a Vértes, a Velencei-tó és Bicske által határolt terület turizmusát fejlessze. Ebben a térségben található Orbán Viktor miniszterelnök szülőfaluja, Felcsút, valamint a borászatairól is híres Etyek, ami a fejlesztés első ütemében a legtöbb támogatást kapja, és amit még külön miniszterelnöki biztos is felügyel. A program keretében, részben európai uniós támogatásból hosszabbították volna meg a felcsúti kisvasutat Etyekig, de erről egyelőre letett a kormány.

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Kiért is dobog Pannonia szíve

Orbán falujának csakis 6csillagos szállodára van szüksége

Újabb – naná, hogy EU-s pénzeket - csatornáznak be a kormány által 2015 decemberében indított (akkor 2,3 milliárd forintot kapott) Pannónia Szíve Programhoz, amelynek célja, hogy a Fejér, és részben Komárom-Esztergom megyében található, a Vértes, a Velencei-tó és Bicske által határolt terület turizmusát fejlessze.
A program újabb és újabb nagyszabású tervvel bővül (a teljesség igénye nélkül):
Pezsgőfürdő néven hoznának létre egy 9000 négyzetméteres létesítményt, ahol egy pezsgőmúzeummal kombinált élményfürdő lenne,
Bicske és Mány közötti térségben interaktív Planetárium is épülne (nem állom meg, hogy ne emlékeztessek rá, hogy a Népligeti most rohadt szét),
s szállodák minden mennyiségben, s köztük „Magyarországon elsőként, egy hatcsillagos szálloda”!

Mint olvastuk EU-s pénzből, miközben Orbán családja és barátai milliárdokat fektetnek be ebbe az iparágba! =))
colibri
Micsoda nagyzolás, urizálás: fociaréna a kert végébe, kisvasút, mármeg hatcsillagos szálloda, ...az ember esze megáll...és még a várbaköltözést, meg annak a horribilis költségét meg sem említettem. Ezek a vidéki parasztfijjúg jó magasra tették a mércét és már-már megugorni látszanak, miközben az emberek öngyilkosságba menekülnek, vagy keservesen élik életüket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.