Feljelentést tesz az Origo a Momentum Mozgalom szerkesztőségbeli látogatása miatt - mondta Kovács András, a portál munkatársa a Magyar Időknek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/05/19/egyaltalan-nem-igy-kepzelem-a-rendet/
Ez egy olyan precedens, amire egyáltalán nem volt szükség. Hacsak nem a Fidesz kemény mag hergelése volt a cél, mert az bejött. Nem jogászkodás, nem fintorgás, hanem ténykérdés. Hogy amit másoktól elvárok, ahhoz én is maximálisan tartom magam. Feltéve, hogy némi társadalmi felelősségérzettel rendelkező politikus vagyok, és nem a szívlapáttal a kezemben próbálok morálisan igazságot szolgáltatni magamnak még azon az áron is, hogy a demokratikus elveimet feladom, mert úgy vélem, az ellenség mindenáron legyőzése erre feljogosít. A demokratikus ellenzéket ebben nem tekintem partnernek (persze, megvan ehhez a jogom), de egy szerkesztőségben bohóckodást legitim útnak tartom. Hát jó. Csak gondoltam szólok, hogy Orbán Viktor és bandája is konkrétan ezt csinálja. Minden
eszközt (minden erkölcsileg kifogásolható, aljas eszközt) bevethetőnek tart az általa helyesnek vélt cél érdekében. Pont ezért tartunk itt. Én meg azt hiszem, hogy még a leghelyesebb cél sem szentesíthet ocsmány eszközöket. Vagy ha igen, akkor mindegy. Akkor minden mindegy.
Nessy
Ők ahhoz vannak "szokva", mint amikor a Népszabadság újságírói még a személyes dolgaikért sem mehettek be az előző napi munkahelyükre!
beengedte öket a portás? Igen? Akkor miről beszélünk?
Igaz, már rég leszoktak arról, hogy kérdésekre válaszoljanak, hogy csak a tényekről írjanak! Ha az Origonak holnap leszólnak a Lendvay utcából, hogy Orbán azt nyilatkozta, miszerint Soros zászlaja alatt több ezer marslakó, kis zöld emberke tart Budapest felé, azt is kész tényként kezelné, és öles betükkel hozná a cimlapon!
Mint ahogy ma nem plusz, hanem minusz 28 fok volt, és méteres hótorlaszok vannak. Ha fideszes politikus mondja, akkor az úgy van!
Eladott Ország
kanadaihirlap.com/2017/05/19/momentume...
Pachmann Péter arról elfelejtette megkérdezni vendégét, hogy mi volt az apropója a Momentum látogatásának, így az a néző, aki csak innen hall erről a történetről, nem tudta meg, hogy az Oriogo hazug és lejárató cikket írt a Momentumról. (Korábban és rendszeresen másokról is.) Miután Pachmann Péter és vendége mindezt nem közölték a nézőkkel, úgy tűnt, mintha csak arról lett volna szó, hogy a Momentumosok nem szeretik az Origót, és mivel épp nagyon unatkoztak, fogták magukat és „betörtek” a szerkesztőségbe. Csak a tény kedvéért jegyezzük meg, hogy senki nem tört be az Origóhoz. A Momentumosok egyszerűen bementek a tisztességesebb napokat látott szerkesztőségbe, senki nem állta az útjukat. Sőt, a hírek szerint a portás még el is igazította őket, hogy merre menjenek. Ha lett volna egy biztonsági őr, aki útjukat állja, vagy bárki, aki megtiltja nekik, hogy bemenjenek, bizonyára visszafordulnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.