Dobrev Klára: "Lázár János hazudott. " - Jogerősen pert nyert Dobrev Klára cége, az Altus Zrt., Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszterrel szemben. Dobrev Klára az Altus Zrt. vezérigazgatójának és Gréczy Zsolt a DK szóvivőjének- sajtótájékoztatóján közölték a hírt, miszerint: Az Altus Zrt. jogerősen pert nyert Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszterrel szemben. Gréczy Zsolt elmondta, „Azt látjuk, hogy Orbán Viktor és mindenkori környezete folyamatos és meglehetősen sunyi módon rendezett, szervez Gyurcsány Ferenc ellen és most éppen a feleségén keresztül zajlanak ezek a támadások. Viszont ezek a támadások egyben arra is jók, hogy védekezni lehessen ellenük és le lehessen leplezni őket.” Orbán Viktor nem az az ember, aki ...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Azt gondolom, hogy Dobrev és Lázár szellemi színvonala nem esik egy súlycsoportba Dobrev Lázárt reggelire megeszi!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
Azt gondolom, hogy Dobrev és Lázár szellemi színvonala nem esik egy súlycsoportba Dobrev Lázárt reggelire megeszi!
eszegfu
@silber13: Egyetértek! Láttam az itélet utáni kb. 35 perces sajtótájékoztatót Dobrev Klárával. Először pár mondatban tájékoztatta az ujságirókat az ügyről -- persze mindezt "fejből"! -- azután lehetett kérdezni... és nem makogott, nem "terelt", hanem egész mondatokkal, értelmesen válaszolt. Nekem érdekes volt, hogy Lázár a "feljelentését", ill. a levelét ugy kezdte: "O.V. megbizásából", vagyis ha Lázár nem is olyan "hülye", akkor is maradnia kell ennél a szerepnél.
dr. prédikátor
A lézerannyitisérfácánvadász jankó stb.szellemi szinvonala kb. megegyezik egy makimajom értelmi szinvonalával!!! Eddig a Gyurcsány házaspár ellen indított pert mind ők nyerték!!!
nyanya001
Lázár nem először hazudott és nem is utoljára.
Nem hülye, csak szolgalelkű és gerinctelen.

Hazudott a 18 milliárdos büntetésről is amiből újabb per lesz.
nyanya001
@silber13: Ezeknek mindegy, csak gyurcsányozhassanak meg sorosozhassanak főleg a közmédiákba.
telegdilaci
Mit lehet ezektől várni hiszen csak hazudni tudnak de azt nagyon,mindenkit,le akarnak járatni,és szerencsére,mindig ők maradnak szarban! mert csak uszítani,gyalázkodni az Embereket,hergelni,tudják ehhez értenek és két kézzel szórni a közpénzt,a Határon túliaknak Óvodát,bölcsődét,vállalkozásokat,turizmus fejlesztést,támogatni ehhez értenek,itthon meg rohad minden már nincs mire költeni,erről miért nincs népszavazás? hogy felhatalmazást kapjanak,a határon túliak támogatására!
namihami
@dr. prédikátor: Már bocsáss meg, de a makimajmok nevében fel vagyok háborodva, hogy a Lézerjanival egyáltalán egy összefüggésben említed őket. Lézer és maki---már az összehasonlítás is sértő és antagonisztikus--a makikra nézve.
dr. prédikátor
@namihami: Sorry, de akkor egy büdösbogár a lézerjankó!!!
karma1
@dr. prédikátor: @namihami: En pedig a budosbogarak neveben tiltakozom: meg az a kartevo is ertekesebb a taplaleklancban, mint lazar "odafont"...
Szoval megkovetni a budosbogarakat, es maradjunk a mezei bakteriumnal, jo?...:o)))))
namihami
@karma1: Szerinted meddig megyünk, mehetünk még lejjebb. Mi lesz az az egyszerű véglény, amelyik már nem érzi magára sértőnek, ha egy Fidesz-potentáttal kerül összevetésbe?
dr. prédikátor
@karma1: De a mezei baktériumok is hasznosak..mert nélkülük nincs élet a földben!!!A lézerannyitisér jankó egy vérszívó mocskos tetű!!!
quadrocopter
"Tegnap a bíróság jogerősen megállapította, hogy
Orbán Viktor megbízásából hazudott Lázár János,
akit ezért a bíróság arra kötelezett, hogy kérjen bocsánatot nyilvánosan és eltiltotta őt a további hazudozásoktól."
Hm! A Geci megbízásából hazudott a szervilis csicska!

Tehát eltiltotta Lézer-Piszkos-Mocskos-Luxus Jánost a további hazudozásl! Akkor most mi lesz a választási mesés ígéretekkel?

Mert akinek csak ennyi esze van, az ennyit is ér!
Csizmás Kond
...pert nyert...attól még nem biztos hogy János hazudott.
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: A per megnyerésétől függetlenül is tudjuk, hogy Lázár hazudós, tapasztalatból.
nezelodo
A lézeres annyit ér, mint a hazugságai.
karma1
@namihami: Mindig azt hiszem, hogy "na, ez a veg, ennel mar nincs lejjebb", ...- ES VAN! tehat majd kereshetunk egy annyira egyszeru veglenyt a termeszetben, amirol azt hisszuk, hogy nem fontos, aztan rajovunk, hogy meg a bubopestis is kellhetett annak idejen, valami miatt, de lazar mar akkor sem... Szegyen...
bencemacska
Gratulálok Dobrev Klárának! Sok ilyen tökös csajra lenne szüksége Magyarországnak!!!
human
A taktika a szokásos. Lázár hazudik valamit ami megmarad a fejekben. Hogy bíróság mondja ki, hogy ez hazugság arról már senki nem hall.
Pálinkás Pál
Lázár esze pont annyira volt elég hogy hurcolássza rapcsák táskáját!!!
silber13
@Csizmás Kond: Gondolod, ha Lázárnak egy hangya farkányi igaza lett volna a Polt vezérelte igazságszolgáltatás nem neki adott volna igazat? És akkor az egész fitymaszos média ennek a vásárhelyi lókötönek a dicséretét zengedezné! De nem ez történt!
Csizmás Kond
@silber13: ..gondolkodás helyett olvass utána a történteknek...jobban meg fogod érteni, hogy miről van szó.
silber13
@Csizmás Kond: Tessék, itt egy kis olvasnivaló, szellemed épülésére!:-))))
zarojel.hu/dobrev-klara-lazar-janos-hazudott/
Csizmás Kond
@silber13: Mondtam hogy olvass...
" Az ügy előzménye, hogy az Altus Zrt. három éve egy nemzetközi, többfordulós pályázaton egy nagy nemzetközi konzorcium vezetőjeként megbízást nyert EU-t érintő elemzésekre-kutatásokra. Az Altusnak akkor Gyurcsány a tulajdonosa volt, Dobrev a vezérigazgatója, most Dobrev a tulajdonos és vezérigazgató is egyben. A cégvezető szerint Orbán Viktor kormányfőt annyira zavarta ez, hogy mindent elkövetett annak érdekében, hogy ezt ellehetetlenítse, rávegye Brüsszelt arra, hogy az Altus elessen a munkától. Ezért is kérhette Orbán arra Lázárt, hogy írjon levelet az Európai Bizottságnak, illetve az illetékes főbiztosnak. A levélben szerepel egy olyan mondat is Dobrev szerint, hogy az Altus Zrt. összefüggésbe hozható az olajmaffiával. A bíróság a mostani jogerős ítéletében ezzel kapcsolatban mondta ki, hogy Lázár hazudott."
magyarbakancs
MTVA hírcsatornán nem közölték.
Ja mert vesztett de ha nyert volna Lázár orr vérzésig nyomnák a hírt.
silber13
@Csizmás Kond: Felesleges volt a cikket majd szó szerint idemásolni, mert bátorkodtam elolvasni Marhaságot tecc írni! A bíróság kimondta az ítéletet, és akér hogyan erőlködsz, Lázárt nem tudod kihúzni a főnöke és az önmaga által kavart szarból.
Csizmás Kond
@silber13: nem is akarom...csak a butaságaidat igyekeztem korrigálni...
silber13
@Csizmás Kond: Hálásan köszönom, hogy egekbe szárnyaló szellemiséged megvilágositja együgyű lelkületemet és utat mutatva nekem a narancsszínű megigazulás ösvényére térhetek!:-))))
Csizmás Kond
@silber13: ...inkább ne...itt csak téblábolnál...:)
silber13
@Csizmás Kond: Kööszönöm, hogy számomra is hullajtottál némi szellemi morzsát!:-)) Enescu legyen veled!!
Csizmás Kond
@silber13: nem vagyok a rajongója...sőt ...
silber13
@Csizmás Kond: Pedg Enescu kiváló emiber volt és remek muzsikus! Vagy nem róla írtál?:-))
Csizmás Kond
@silber13: ...te írtál róla mert én se az zenéjét sem őt nem ismerem.
...annyit tudok róla hogy a pacsirtát úgy adta elő mint saját szerzemény holott az nem igaz.
volvós
Hogy is mondta anno Simicska Lajos ???
" - Orbán egy geci !!!"
Kifelejtette Lázárt, mert Ö is egy hatalmas g...i !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.