Barthel-Rúzsa Zsolt rendet tett a fejekben.

Rendeződni fog a Közép-európai Egyetem (CEU) ügye, ha a CEU is partner ebben – jelentette ki az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában amerikai látogatásáról szólva Barthel-Rúzsa Zsolt, a Századvég Alapítvány elnöke.

Mint mondta: a tengerentúlon olyan döntéshozókkal és háttéremberekkel találkozott, akik csak az oktatási intézmény nézőpontjából ismerték meg addig a történteket, így jeleznie kellett, hogy a helyzet rendezését miniszterelnöki főtárgyaló segíti.

Hozzátette: azt is "komoly munka volt elmagyarázni", hogy a 26 érintett intézmény közül csak a CEU "kezdett el kiabálni" a törvénymódosítás ellen.

(MTI)

(Címlapi kép: A grúziai Tbilisziben is tüntettek a CEU mellett – Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A CEU-nak kell megalkudni?
Ők tudtommal semmi mást nem tettek, csak ugyanazt, amit az elmúlt 20 évben: oktattak!
A kormánynak kellene partnernek lenni abban, hogy ezt folytathassák!
Hoznak egy mocskos törvényt és a másiktól várják el, hogy ehhez jó pofát vágjon és legyen "partner" ebben?
Ez már megint amolyan fejtetőre állított Fideszes hozzáállás!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Ha az Európai Parlament nem száll le Magyarországról, a CÖF kénytelen lesz nyomást gyakorolni az uniós intézményrendszerre.
A nemzet legcivilebb civil szervezete tartott hétfőn sajtótájékoztatót, amin azon háborogtak, hogy kedden az EP a magyar állapotokról is tárgyalni fog.

Csizmadia László CÖF-elnök (egyben a magyar civil szervezetek állami támogatásának mértékéről döntő NEA vezetője) elmondta, hogy nyílt levélben fordulnak Martin Schulzhoz, az EP elnökéhez, és úgy vélekednek ebben, hogy az ülés csupán zöld, liberális és szocialista pártpropagandát szolgál, illetve valódi célja a figyelem elterelése a megoldandó problémákról.
https://444.hu/2015/05/18/ha-az-europai-parla...

Ezen besírsz DDDDD
Peller Anikó
Ha a CEU nem szeretne partner lenni egy tisztán csak hazudós lopós elkurmánnyal akkor viszont jobb lesz mihamarabb megdöglene. Még a századvége előtt.

Vagy fordítva.
Fradigege
Zsótika, ha partner leszel, akkor igérem kapsz 5 másodperc előnyt a sortűznél, ha polgárháború lenne. Te ebbe ne szóljál bele. Te csak egy pöcsös századvéges vagy. Készítsd inkább a csókos közvéleménykutatásaidat és maradj a seggeden.
justhpeter
@nyanya001: Mi tagadás ezt a linket még ma is megkönnyeztem.
nyanya001
@justhpeter: Én is. Sírva röhögtem :D
CsipkeRózsa
A Századvég Alapítvány elnöke olyan, mint a Cöf elnöke, csak több pénzért dolgozik Orbán fényezéséért. Hozza a jó közvélemény adatokat is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél