Egy elhibázott politika lenyomatának nevezte az Európai Parlament (EP) Magyarországgal szembeni szerdai határozatát Orbán Viktor miniszterelnök, aki szerint valójában egy "Soros-jelentésről" van szó.

(Forrás: 168 óra)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Én inkább azt a címet adtam volna: Orbán megint szintet zuhant... És félek, ez még nem a legalja...
Eladott Ország
"Az Európai Unió minden idők legsúlyosabb büntetésének árnyékában méginkább nyomasztónak és félelmetesnek hatnak ezek úgynevezett nemzeti konzultációs paradigmába erőltetett, véget nem érő monológokba bújtatott lakossági fórumok. Ahol megkeseredett, leginkább idős emberek hallgatják valamiféle érthetetlen révületbe esve a legtriviálisabb, legbutább, visszatérő motívumokba bújtatott alternatív igazságokat. A kivetítőn megjelenő, fekete ­fehér Soros arcképpel nyakon öntve. Orwell Goldstein­je, a parancsnoka annak a hatalmas árnyékhadseregnek, az összeesküvők földalatti hálózatának, amely az állam megdöntésére tört. A valóság teljes egészében megszűnt létezni, mindenhol a Soros­hadsereg, a Soros­ hálózat, az arctalan, láthatatlan ellenség támad, az egész kormányzati kommunikáció egy olyan szürreális rémálom megteremtésére van ráparázva, amiben az úgynevezett két perc gyűlölet műsorával kábítják, riogatják a megvezetett, ösztönylényként reagáló híveket. Ugyanúgy, ahogy azt 1949-­ ben Orwell tökéletesen lefestette. A soron következő (úgy értem, soros) lakossági fórumba ágyazott gyűlöletszeánsz előtt és után
tényleg le kéne mászni a falvédőről. Soros György 87 éves, az élet véges, a Párt falra kivetített hazugságaival és a zsigeri gyűlölettel pedig kurvára nem lehet jóllakni."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél