Aki nem tud megkeresni 220-at nettóban az annyit is ér. Vagy egy lúzer. Egy rosszabb képességű dzsentri. Proletár! Bármit mondhatnánk rá, hiszen 2017. márciusban a bruttó átlagkereset 298 300 forint volt..., legalább is a KSH adatai szerint. "Kétszázhúsz felett észre sem veszed, és elhagyod a valóságot... "

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: anka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Drága Erzsébet-utalvánnyal kiszúrt szemű, a kormány napi jótéteményeitől félvak, a
propagandától félsüket, a rezsicsökkentést csont nélkül benyelő honfitársaim!
Fideszes gulyáskommunizmus, átlagolva és a Fidesz nagy álma végső soron teljesült. Létrejött egy polgári középréteg és egyre duzzad. Nem is volt nehéz létrehozni, egyszerűen csak átlagot kell számolni, aztán pedig átnevezni a dolgokat. Például mi politizálásnak hívjuk azt, amit a Fidesz csinál, ellenzékiségnek azt, amit minden más párt csinál, többségnek hívunk kétmillió embert a nyolcmillió választóból és még örülünk is neki, milyen okosak vagyunk. Ja, így könnyű! Csak bele ne dögöljünk."
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
anka
- már megint egy "okos"..., de a törvényeket azt ők hozzák!
- de legalább legyünk vidámak! :)
www.youtube.com/watch?v=vsL0HH2TZwA
Equus
nem lehet mindenki farkas flórián vagy szili katalin vagy mészáros lőrike... lehetne sorolni, mitől magas az átlagbér... A sok ingyenéltől. Ezek közül egyik sem termel új értéket. Aki új értéket termel vagy hozzájárul annak a növekedéséhez átlagban alig keres 120-at...
Eladott Ország
"Drága Erzsébet-utalvánnyal kiszúrt szemű, a kormány napi jótéteményeitől félvak, a
propagandától félsüket, a rezsicsökkentést csont nélkül benyelő honfitársaim!
Fideszes gulyáskommunizmus, átlagolva és a Fidesz nagy álma végső soron teljesült. Létrejött egy polgári középréteg és egyre duzzad. Nem is volt nehéz létrehozni, egyszerűen csak átlagot kell számolni, aztán pedig átnevezni a dolgokat. Például mi politizálásnak hívjuk azt, amit a Fidesz csinál, ellenzékiségnek azt, amit minden más párt csinál, többségnek hívunk kétmillió embert a nyolcmillió választóból és még örülünk is neki, milyen okosak vagyunk. Ja, így könnyű! Csak bele ne dögöljünk."
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/01/06/bolonduljunk-meg-oromunkben/
Bolonduljunk meg örömünkben. Kitört a norvég szociális jólét. Az óvodába és bölcsödébe járó gyerekek 90 százaléka kap ingyenes étkezést, az iskolások közül is egyre többen. Már van olyan család, ahol naponta kétszer is hánytatni kell a gyereket, hogy meg bírja majd enni az ingyen ebédet. A napi két hányás ellenére is megmaradt 3,5 milliárd forint a tavalyi gyermekétkeztetési programból, amit a kormány kénytelen stadionokra és a felcsúti önkormányzat fenntartására költeni. Idén megcélozzuk a napi háromszori hányást!
A családok – főleg a három, vagy több gyermekesek – elfutni sem tudnak a kormány
kegyelméből hozzájuk vágott, új lakás vásárlásra biztosított 10 milliós vissza nem térítendő
támogatás és további 10 milliós kedvező kamatozású hitel elől. A feltételek: büntetlen előélet,
minimum 180 nap munkaviszony, nincs lejárt – a minimálbér összegét elérő – hiteltartozása,
nem lehet közmunkás, minimum két évre visszamenőleg biztosított volt (tehát vagy ő, vagy a
munkáltatója fizette a TB­-t). Új lakóingatlan vásárlásra vehető igényben a CSOK (Családok
Otthonteremtési Kedvezménye). Matolcsy György kiszámolta, hogy minden magyar családnak (ide értve a miskolci számozott utcákból kiüldözött családokat és a békásmegyeri panelben lakókat, valamint a Mészáros, Orbán és Simicska családot is) 7,7 milli forint megtakarítása van. Én nem találom itthon, de még nem adtam fel a keresést. Rétvári Bence felhívta a nyugdíjasok figyelmét arra, hogy kezdjenek el nagyon örülni, mert immár biztonságban vannak. A kormány átlagosan évi 24 ezer forinttal megemelte a nyugdíjakat. Akinek az emelésből csak napi egy zsemlére telik, az úgy járt. Csökkent a sertéshús áfája. Az átlagos nyugdíjas az átlagos nyugdíjemeléséből már vígan tömheti az arcába a rántottkarajt. Vagy a zsemlét, ha vegetáriánus.
Ludmilla
gazember,40 évig tanítottam,az utolsó két évben kerestem annyit
anka
@Eladott Ország: - én is keresem a milliókat de nem akadtam rá...:D
Eladott Ország
@anka: Ilyen a "FIDESZSTAT" jelentés. Csak akkor szarik be a propaganda, ha a volt szocialista országokkal is összevetjük az elért "sikereket". Túl sokan élnek a létminimum alatt, átírták a számítás szabályait. Policy Agenda hozza nyilvánosságra a létminimum alatt élők ... Ilyen statisztikát a KSH már nem készít, mert minden évben ronda dolgok derültek ki.
Eladott Ország
@anka: Kósa Laláék nem kérdezik meg egymást, hogy mond már neked mid van? Ők nem lúzerek.
anka
@Eladott Ország: - sokan örülnek ha elérik a 150-et..., a 220 az csak egy álom nekik!
- a statisztika egy nagy csalás és hazugság! - abból ki kéne szűrni a milliomosokat és akkor nézzék meg a statisztikájukat! - na az mondana el mindent az átlag fizetésről!
anka
@Eladott Ország: - azt úgy is tudják egymásról...
Eladott Ország
@anka: A mediánt kellene számolni, mely a számtani közepet nagymértékben befolyásolja. De ezek a szarháziak csak hazudnak és ha kérdezik őket beleröhögnek a pofánkba.
anka
@Eladott Ország: - na ezt utálom én is, az főlényes arrogáns viselkedés! - ez jellemző minden fizessmaffiásra' !- és lenézik aki szegény! (Bözsi néni esete)
papa.49
A lázaslúzerlézeresszarjankó, megint beütött néhány szeget a koporsójába, ezt a tetűt a bukfenc után nyilvánosan kell felakasztani, mert már rászolgált!!!
anka
@papa.49: - én szívesen bepancsolnék egyet abba a vigyori gúnyos pofájába..., az biztos!
papa.49
@anka: Nem vagy ebben egyedül, én is!!!
volvós
@papa.49: 12:53
...jó erös teherautó vontatókötéllel ???
papa.49
@volvós: Elég lenne a ,,raklap kihúzóvas,, is NEM KÉRNE MÉG EGYET!!!
Ludmilla
lúzerjanó,ti a fizetéseteket magatok határozzátok meg,ha ez a munkaadóktól,a néptől függene,egy fillért sem kapnátok a "munkátokért"
Perwool
Churchill azt mondta, hogy csak azt a statisztikát hiszi el, amit ő maga hamisított. Van benne valami...
Azzal talán nem foglalkoznék, hogy a magyar átlag bruttó 298 300 forint. Szemenszedett hazugság. Például a közmunkásokat nem számolják bele az átlagbérbe. Miért nem? Hiszen az teljes értékű, fasza munka, nem??? 55 ezer forint...
Átlagember nem keres 285 800 forintot, bruttóba sem!
Persze ha Mészároshoz és Habonyhoz hozzácsapsz még tízezer átlagembert, akkor mindjárt kiderül, hogy egymillió a havi átlag... Csak kicsit egyenlőtlen elosztásban...Ki a xart érdekeli a bruttó ??? Megsúgom NETTÓT kapnak az emberek kézhez !!
Lehet neked bruttó 250 ezer is a béred, ha a nettód 70 ezer ...
Ameddig a minimálbér összege alacsonyabb mint az egy főre jutó megélhetési létminimum, az összes politikus fogja be a pofáját pártállástól és beosztástól függetlenül. Ha a hazugság és a lopás áramot termelne, fél európát rá lehetne kötni a Fidesz székházra és a parlamentre​.​
Talán nem ártana budapesti lakásból elmenni néha valamelyik piacra, vagy betérni a kis cserháti falu kocsmájába.
Utóbbi esetben szakadt munkásruha, borostás arc, valamint három cent vegyes meg egy kisfröccs fogyasztása ajánlott. Ezt minden nap egy hétig, és megnyílnának előttetek a törzsvendégek, képbe kerülnétek a magyar vidék helyzetéről.
anka
@Ludmilla: - sőt..., még nekik kéne fizetni!
Perwool
Nemrég küldték!: ”Magyarországon azért keresel 100.000 forintot eladóként, mert a te munkád egy Europa peremen levő, europai szemmel nézve szegény, teljes mértékben rossz irányba tartó, végtelenül pazarló, bután kitalált és működtetett rendszerekkel rendelkező, nagyon erősen korrupt országban van. Ezért nem jut neked több. Ebben a teljességgel pazarló, rossz rendszerben pontosan ennyit ér a munkád, egy forinttal sem többet. Ez a piaci árad. És ezért kap mondjuk egy müncheni eladó ugyanazért a munkáért 1500 eurot, mert ö egy okosan kitalált, értelmesen működtetett, átlátható, ellenőrizhető és fenntartható rendszerekkel rendelkező országban teszi ugyanezt, ahol legfeljebb a maradékot nyúljak le, de semmiképpen sem milliárdokat vagy komplett piacokat. Az ő ottani munkája abban a rendszerben pontosan annyit ér függetlenül attól, hogy ő is ugyanazt a munkakört látja el.
Eladott Ország
@Equus: rtl.hu/rtlklub/hirek/szili-katalin-havi-egymillio-forintert-dolgozik
Szili Katalin havi egymillió forintért dolgozik. Emellett telefont, internet-elérhetőséget biztosítanak neki, valamint állják a külföldi útjait is. A hivatalos válasz szerint Szili Katalin feladata „a Kárpát-medencei autonómiatörekvésekkel és az egyéb autonómiakoncepciókkal kapcsolatos koordináció.” Ő nem egy lúzer. De Jani már nem tudja "megdönteni", mert már régi évjáratú, szemben Demcsák Zszuzsával.
papa.49
@Eladott Ország: Hát igen már ,,pókhálós,,)))))))))))
papa.49
@volvós: Arra legfeljebb felakasztani a volt pártmúzeum bejáratánál Hódmezőn!!!
Manhattan
"Megüssem, vagy ne üssem azon tűnődtem. De egy nagy pofon nem old meg semmit sem...belehazudott a szemembe kinyílt a bicska a zsebembe"
Nessy
Fránya dolog az átlag! Lehet, hogy a nagypapa és az unoka átlag élet kora 45 év, a legszebb férfikor, de egyik már nem , a másik még nem tud...
A KSH átlagban benne van a kormány, a képviselők,Mészáros, Garancsi,Tiborcz, és még jó pár haver bére, és a közmunkásoké!
Benne vannak az év végi ,több havi jövedelemnek megfelelő, prémiumok is.
a helység kalapácsa
Tudod, van egy másik énem, sőt, nem csak egy másik...
Tudok okos lenni.
Tudok vérbuta lenni.
Tudok agresszív lenni (és nem csak mondom, ha úgy adódik, meg is teszem, márpedig néha úgy adódik...)
Tudok szelíd lenni, mint a bárány.
Ismerem a messzi múltat, és a távoli jövőt, tudom, hogy mii miért zajlik jelenleg - és mi lesz a következménye.
Néha meg tudom emészteni a nagyobb jóra tekintve, azt a sok szart, amivel a hulladék gazemberek elárasztják az emberiséget, néha nem.
Néha nem érdekel semmi.
Néha minden érdekel.
Néha nem akarok élni ebben a bumburnyák teljesen szétcseszett világban, amiben azt hiszik az emberek, hogy a technika fejlődése "A" fejlődés, miközben az csak egy álfejlődés - mert az élet teljesen másról szól!
Néha akarok élni, jobb napokat látni, amiben nincs véraljas ördögittas gonoszság - már a jelenben, pedig tudom, hogy ez soha nem történik meg...
Régen a víz törölte el őket a föld színéről, most a tűz fogja.

Nem baj, ha nem érted.
Igazából nem is kell.
A második esélyre gyúrjál.
Ja, hogy erről nem hallottál semmit?
Ez kinek a bűne, Erdő Péter - fő sátánista főesperes?

Érted a bűnöd fokát?
"Csak" a reményt, "csak" a szeretetet, Isten szeretetét (hogy az emberek érezzék, Isten szereti őket, és az emberek a szívük mélyéből szerethessék Istent), "csak" a hitet - hogy az igazságban, és ne hazugságokban higgyenek.

A szentek (nem azok a szentek, akiket a hamis katolikus vallás szenté avatott!) vérében tocsogsz, Erdő Péter - vágod, te gyökér hulladék?!

Az emberek elvannak a maguk kis sajátjában, de MI, a hivatalosak, fogunk futni jó néhány kört.

Kemény lesz.
Már ne vegyél tartós tejet.

Néha m

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.