Visszaléptette jelöltjét a DK is, miután az MSZP és az Együtt támogatását élvező Megyeri György Roland visszalépett és a független Bagi Csilla támogatására buzdított.

Gyulán vasárnap a 8. számú egyéni választókerületiben időközi képviselőválasztás lesz, mivel a három éve megválasztott fideszes Balogh Lajos februárban elhunyt. – írja az Index.

A képviselői helyért mostanáig hat jelölt indult, köztük a Fidesz-KDNP színeiben Kiss Szabolcs, a függetlenként, de MSZP-s és Együttes támogatással induló Megyeri György Roland, és Máthé Zoltán, a DK jelöltje.

Csütörtökön Megyeri György Roland visszalépett, a Gyulai Hírlap tudósítása szerint fontosnak tartja az együttműködést, ezért arra kérte támogatóit, hogy a Gyulai Városbarátok Körének jelöltjét, Bagi Csillát támogassák szavazataikkal.

Pénteken a DK az MTI OS-en keresztül adott ki közleményt, amelyben azt írták, hogy ők is visszaléptetik jelöltjüket, Máthé Zoltánt, mivel úgy vélik, hogy a Fidesz jelöltje ellen minden választókerületben csak egy demokratikus ellenzéki jelöltet szabad indítani. Majd azt írják, hogy akinek elege van a városban a Fideszből, vasárnap támogassa Bagi Csillát, a Gyulai Városbarátok Körének jelöltjét.

Ez azt jelenti, hogy az MSZP, a DK és az Együtt is beállt egy függetlenként induló jelölt mögé.

A választáson mellesleg indul még a Magyar Munkáspárt (Dandé András Endre) és a Haza nem eladó mozgalom (Kiss Ibolya Brigitta) jelöltje is. A névjegyzékben 2662-en szerepelnek.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Szerintetek hány párt fog indulni 2018-ban? Én olyan 15-30-ra tippelek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Szerintetek hány párt fog indulni 2018-ban? Én olyan 15-30-ra tippelek.
namihami
@human: Az alábbi bontásban: 1+1+18. És ebből pont a Fidesz fog 15-öt alapítani.

@Donáld Tramp: Ezért kéne megnézni, hogy ki az a helyi induló. Ha csak erre megy, akkor tényleg jöhet a beton és lehet a Viktort örökös miniszterelnöknek beépíteni.
human
@namihami: A legutóbb alakult bizniszpártok közül hányt is számoltattak el az állami támogatásokkal? Senkit.
human
@Donáld Tramp: Azért ne zárjuk már ki ennyire csípőből, hogy valaki függetlenül akarja képviselni a kerületét.
Donáld Tramp
@human: Behálozzák... id...ővel...
Bárcsak ne lenne igaz. :)
human
"Az ügyészség megszüntette a 2014-es kamupártok elleni nyomozásokat" propeller.hu/itthon/3284619-ugyeszseg-megszuntette-2014-kamupartok-elleni-nyomozasokat
Felkészülnek az újabb fideszes tucatpártok 2018-ra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.