Az elmúlt hét évben a közbeszerzéseken a korrupció miatt legkevesebb 3600-4000 milliárd forint veszteség érte a magyar társadalmat. Egyre inkább lemarad Magyarország még a régiós versenytársakhoz képest is, és ennek legfőbb oka, hogy hazugságokra, korrupcióra és egy súlyosan elvonó államra épülő rezsim van hatalmon. (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
"A közpénzek "eltűnése" is szerepet játszhatott abban, hogy míg például Lengyelország nemzeti összterméke a 2008-2009-es válság óta 30 százalékkal haladja meg az utolsó "béke év" adatait, Magyarország mindössze 5 százalékra volt képes. Annak ellenére, hogy az olajárzuhanás és ezzel párhuzamosan a magyar szempontból előnyös cserearány-javulás miatt 2014-15-ben 500 milliárd forinttal kevesebbet kellett költenie Magyarországnak az importra - említette Bod Péter Ákos, közgazdász, a Corvinus Egyetem professzora, Még úgy sem sikerült jobb eredményt elérni, hogy nettó 5-7 milliárd euró uniós támogatáshoz jutott az ország."
Ezzel szemben viszont van eredeti echte milliárdos gázszerelőnk, van LED-zsonglőr, milliárdokat felmarkoló és elég szar munkát végzett Tiborc nevű, nemzethy kesegyerekünk és hirtelen eltűnt közpénz milliárdok, majd hiretelen megtollasodó hordatagok - ez nyilván a véletlen műve lehet! - "mert mi van, ha nem írok be 300 milliót? Semmi! " csongrád megyei hordavezér szép jövőkép és jelen gyakorlat,van egy halom, a kupoac szarral egyenértékű nemzeti kis-nagy-közép keresztünk, mindenféle mocskos hordalék számára!

Ja és Bod-Péter Ákos nem balos, nem ballibsi, nem komenyista! Csalk úgy mondom!

Ébresztő Magyarország, ébresztő magyarok!
Aki Én
@quadrocopter: Bod-Péter Ákoson kívül sok olyan értelmes ember van, aki nem jobbos vagy balos, egyszerűen gondolkodik, mert van mivel. A jelenlegi kormányban egyetlen olyan ember nincs, aki csak megközelítené tudásban őt vagy társait. A jelenlegi rezsim minden megnyilvánulása suttyó, aljas, ostoba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.