Európa súlyos, történelmi kihívásokkal szembesül, és ezek elvették néhány európai ország és európai intézmény józan eszét – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter Cipruson, ahol az Európa Tanács Miniszteri Bizottságának ülése után.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Aljasság az amit orbán tett,vett A MAGYAROK PÉNZÉVEL-FELZÁRKÓZÁSI ESÉLYÜNKET JÁTSZOTTÁTOK EL,ALJAS KORMÁNYA VAN MAGYARORSZÁGNAK,az Eu ezért büntet-.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ja pubi te aztán sokat tudsz a józan észről! =))
Aki Én
Külön kihangsúlyozták, te linóleum focista, hogy NEM MAGYARORSZÁGOT kritizálják, hanem a KORMÁNYT. Úgy különösen ostobaság amit mondasz, hogy 8 millió ember nem is akar titeket.
bakegya
Aljasság az amit orbán tett,vett A MAGYAROK PÉNZÉVEL-FELZÁRKÓZÁSI ESÉLYÜNKET JÁTSZOTTÁTOK EL,ALJAS KORMÁNYA VAN MAGYARORSZÁGNAK,az Eu ezért büntet-.
quadrocopter
Nem Magyarországot, te köcsög, hanem a mocskos rezsimet, veled együtt! Már csak a Holdon és a Marson nem voltál - hol vannak a befektetők, szarházi?
Clavigo
Szijjártó,,,az aljasok ti vagytok ,,,az agyalágyult Gazdádtól lefelé,,az utolsó szarfaszú fitymasz-aktivistáig...oszt jó napot.
nevemnick
Nyegleó, hamarosan mehettek Kovihoz OKJ-s orális papírért.
lusta
Lehet verni a tamtamot, de Európa nagy ívben lesz@rja a sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunkat és qurmányunkat. Most már a konzervatív spanyol kormány is eljutott odáig, aki nem száll be a közös ringbe, az kipottyan, no nem az Unióból, hanem a pénzbőségből.
elpais.com/elpais/2017/05/15/inenglish/1494834628_864171.html
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/05/rendszervaltas-tuntetes.jpg
Elvesztette rendszerváltás jellegét. Hazatérve a falu, város utcáiról a postaládában már ott lapulnak a további hazugságokat hirdető, Orbán Viktor által „személyesen” aláírt levelek, konzultációk. Hazudnak reggel, éjjel, meg este. Az elmúlt években a propagandagépezet azt tett, amit csak akart. Azt és úgy építenek le, amit és amikor csak akarnak. Várhatunk az Unió segítségére, ameddig csak akarunk, de ezt ők soha nem fogják megoldani helyettünk. Nekünk kell végre elég tökösnek lennünk ahhoz, hogy azt mondjuk, elég volt. Elég volt a hazugságokból, elég volt az uszításból, elég volt abból, hogy megmondják, mit gondoljunk. Elég volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.