Az ÁSZ többek között költségvetési csalás miatt tett feljelentést, de az ügyészség szerint a "cselekmény nem bűncselekmény".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Várható volt. Megtették amiért a fidesz létrehozta őket. Oszt jónapot... Nem véletlenül kezdenek megint szaporodni a pártocskák...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Mi az hogy a szÜgyészség megszünteti, elbaszták a pénzt, elszámolni se tudtak vele, ha rajtuk nem hajtható be akkor a KITALÁLÓJA fizessen, az meg a hazugovics, úgyhogy a lölő kigombolhatja a párnacihát oszt. fizethet, mint a hazugovics strómanja!!!
Pálinkafőző Rézüst
Várható volt. Megtették amiért a fidesz létrehozta őket. Oszt jónapot... Nem véletlenül kezdenek megint szaporodni a pártocskák...
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Jól látod te is nekem is ez a véleményem...
Béla333
Valamit én értek félre, vagy tényleg ez van az első mondatban?:
A költségvetési csalás az ügyészség szerint nem bűncselekmény?

Szerintem meg az ügyészség ezzel bűnpártolást követ el!
Ez a banda még mindig tud lejjebb menni!
kisrigó
@Pálinkafőző Rézüst: Már kezdenek "alakulgatni" a vérszegény pártocskák, minden épeszű ember tudja, hogy eredményük : nulla! Kell egy kis pénz irodaberendezésre stb. Ha megtehették az előző években, hogy tízmilliókkal elég volt elszámolni, hogy anyagi kiadások, következmény nélkül. A fidesznek igazán megérte az amúgy is megosztott ellenzék további gyengítése. Persze közpénzből ezt is!
Pálinkafőző Rézüst
@kisrigó: aki ezt nem látja, az hülye. Vagy fideszes... u.a.
CsipkeRózsa
Egy bocicsokit nem lophat senki, milliókat pedig el lehet herdálni!
bakegya
Fosik a vicctor a NÉPHARAGTÓL-kell néhány biztosítókötél huzogató a célbaéréséhez!
Az ügyészség tolja előre a SZÜKSÉGÁLLAPOTAIT A VICTORNAK!!!
Nessy
Azt hiszem az elmúlt évtizedek legaljasabb, legmocskosabb választása lesz 2018-ban. A pofátlan csalásokról már ne is beszéljünk, azokat megismertük, legalább is egy részüket 2014-ban.
A királyi média mindent és mindenkit be sároz, aki szót emel ellene!
Jönnek a kamu pártok. Pár millióért mindent vállalnak, aztán utána a pénzzel együtt eltünnek a "vezetőik".
Érdekes lenne az ügyészség véleménye ha egy kis cég követne el költségvetési csalást! Azt már megszoktuk, hogy a haverok olyan büntelenek, mint a ma született bari bárányok.
Igen! "Ki milliókat rabol, bírája lészen annak, kit a szükség rabolni kényszerít"! Persze csak akkor, ha nem fideszes az illető cégvezető.
quadrocopter
"A 2014-es parlamenti választáson két fideszes egyéni mandátumot, Kunhalmi Ágnessel szemben Kucsák László, és a szintén MSZP-s Móricz Eszterrel szemben László Tamás biztosan a kamupártoknak köszönhette a győzelmét, a kamupártokon múlt, hogy a legszorosabb választókerületeket is megnyerte a kormányoldal."

Na, ezért (is) "állt le " a nyomozás!
papa.49
@Béla333: Sajnos JÓL LÁTOD, nekem is felment az agyvizem mikor olvastam, azt a nyírségi asszonyt meg megbüntették aki gallyakat vitt haza a télen az erdőből!!!
Ennyit az egyenlő elbírálásról!!!
kisrigó
@Nessy: Óriási a tét a kormánypártiaknak, mert már ugyan rengeteget loptak, most annak a megtartása és a 2018-as divat is a tét! (szűrke, tyúklábmintás , kényelmes nadrág és felső, némi "ékszerrel"!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.