Volt, amelyik 447 millióval, és volt, amelyik „csak” 149 millióval nem számolt el, de az ügyészség megszüntette a nyomozást ellenük. Sokat segíthet a Fidesznek az az 1-2 százaléknyi voks, amelytől jövőre megfosztják az ellenzéket.

(Forrás: 168 óra)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Én nem féltem a Fideszt. Az igen magas fokon űzött csalás, megfélemlítés, félrevezetés, lejáratás garantálja a győzelmet. Ezt még meg tudják toldani egy választási törvény módosítással is.
justhpeter
Amennyiben 2018-ban is indulnak kamupártok, az ellenzéknek bojkottot kell hirdetnie.
solidedge
Én nem féltem a Fideszt. Az igen magas fokon űzött csalás, megfélemlítés, félrevezetés, lejáratás garantálja a győzelmet. Ezt még meg tudják toldani egy választási törvény módosítással is.
Béla333
@justhpeter: 19.13
De hogy bizonyítod, hogy melyik kamu és melyik nem?
Melyik a Fidesz szüleménye és melyik "önálló" szerzemény?
Sokkal inkább az lehet a megoldás, hogy nem szabad hagyni, hogy Polték bűnpártolásával megússzák a közpénz lenyúlást!
Akárhová nézel, a kormány részéről mindenhol csak a korrupció, a lopás, a bűn!
justhpeter
@Béla333: Azok a pártok, amelyek korábban felvettek pénzt és nem indultak el a választáson, azok mind kamuk és csak megtévesztésre szolgálnak. Azokat, akiknek az előző választásról tartozásuk van eleve ki kell zárni az indulás lehetőségéből. Azok indulhatnak akik a választási kampány nyitónapján törvényes bejegyzett pártok és valamennyi pártokra vonatkozó törvénynek eleget tettek.
a helység kalapácsa
Félnek a bátrak...
Milyen, amikor félnek a bátrak?
Ilyen - három hete hónaljszagú, mosdatlan seggszagú rothadófogú bűzűek, ahogy másznak elő a bűzölgő mocsárból egyenként (egy geci mindenkiért, minden geci egyért)...

Beteg balfék elbaszott ország!!!
Húzz a picsába innen, ha jót akarsz magadnak - egy kis időre, mert egy kicsi valami jó is jobb, a nulla, hulladék rossz semminél!
a helység kalapácsa
Mindenhol jobb, mint otthon.
Természetesen a civilizált, kulturált, fejlett országokra gondoltam, és nem az elbutult, lesüllyedt, primitív közel és távol keletre, Afrikára, Dél-Amerikára - Oroszországra meg főleg nem, baszd meg! - gondoltam.

Minden illeszkedik a végjátékba...

Sírás és fogcsikorgatás.
Későbánat és harag.
Torz szüleménytőről fakad mindkettő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél