Eddig egymillió ötszázhatvanezren küldték vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet, ami minden eddiginél magasabb részvételt jelent, "ilyen még nem volt".

Ez sokkal több, mint amennyien a baloldalra szavaztak 2014-ben, és sokszorosa annak, amivel a Momentum "megfúrta az olimpiai pályázatot" – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára pénteken Sopronban.

A nemzeti konzultációról szervezett országjáráson mintegy százötven ember előtt Dömötör Csaba leszögezte: lényegi és jövőt érintő kérdésekről van szó a nemzeti konzultációs kérdőívekben.

Ma már az is világosan látszik, hogy a 2018-as választásnak az lesz a tétje, hogy "meg tudjuk-e őrizni Magyarországot Magyarországként, meg tudjuk-e védeni közösségeinket, hagyományainkat és kultúránkat" – hangoztatta az államtitkár.

(MTI)

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
A választókorúak ötöde, b.szod. Ez a nagy siker? És még ezt is hónapokig tartó, mindenhonnan folyó kampányhadjárattal sikerült csak elérni, na meg a netes részvétellel, amin annyiszor "küldi vissza" a gombnyomkodó fideszdroid, ahányszor csak akarja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Itsuka Nakimaga
Egy szavukat sem hiszem el! Nem lehet több 100 ezernél, és még annak a felét is (minimum) az interneten küldték, akárki - akárhányszor!
Majd ha egy független nemzetközi bizottság ellenőrizte, akkor - talán!
CsipkeRózsa
"Minden eddiginél magasabb a nemzeti konzultációban való részvétel"

Ez akkor lehet igaz, ha minden eddiginél nagyobbat hazudnak.
Eladott Ország
Ebből mennyi a nemlétező email beküldő, a program eleve nem is tudja ellenőrizni, illetve kiszűrni.
tudode
Meddig merészelnek ezek a társadalmat hülyíteni, ahelyett, hogy tennék a dolgukat úgy, hogy még a nevüket se lehessen tudni ahelyett, hogy félrevezetik a társadalmat a baromságaikkal.

Tehát

Állitsuk meg Brüsszelt: Itt van Brüsszel válasza a konzultációs kérdésekre
http://hvg.hu/itthon/20170426_Allitsuk_meg_Br...

Nagy eredmény: 7 millió KUKA!
szaboria1
Május 20. elmúlt de nem jött meg az a fránya kérdő ív. Igaz valahogy nem is érdekel. Mert attól nem lesz több a pénztárcámban pedig érzem az árak emelkedését.
simmering73
Ha a fele igaz, az is szép eredmény lenne. Így a birkáknak marad a virtuális orgazmus.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél