Mozog a Liget Budapest koncepció, esnek ki a szekrény csontvázai, menekül a Közlekedési - egészen Kőbányáig? -, jegelve az építészeti program. A sziklaszilárdnak hirdetett elképzelést mintha futóhomokra alapozták volna, miközben a miniszterelnök arról beszél, hogy a Városliget az ő keresztje. Mi történik itt? Bardóczi Sándor véleménycikke.

Forrás: epiteszforum.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Orbánék szeretnek tradíciókat alkotni

Na ez is kezd immár népszokássá válni

Alig pár hete történt, hogy újságírók szóvá tették, hogy anyám te nem ilyen lovat ígértél. Igen arról van szó, hogy a vizes VB ürügyén rittyentett épületnek nem csak az árra változott jelentős mértékben, de a kinézete is. Lassan negyedéve lesz, hogy „Fürjesi Balázs, az egyes kiemelt budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos, akivel az ATV vendégeként az olimpiáról és a budapesten megrendezendő úszóvilágbajnokságról beszélgetett Rónai Egon műsorvezető.” feltáró és megrázó vallomást tett azzal kapcsolatban, hogy „miért nem hasonlít az épületkomplexum az eredeti látványtervekre.”
Dacosan a kamerába (mint Orbán, mikor kérte a riportert, hogy emlékeztesse mikor hazudott) nézve közölte, hogy: „Nem készült terv, nem készült terv.”, majd a felvetésre, hogy akkor mit mutattak be: „Az egy blöff volt.”
Most az epiteszforum.hu-n a „Ligeti tánc” című szakcikk számol be többek között arról, hogy több projektelem vonatkozásában „Az biztos, hogy a látványtervek ott sem értek le teljesen a földig, érhetnek még bennünket meglepetések. ”! =))
Csizmás Kond
Süketelés. Minden építkezési tervet fent terveznek és döntenek el. Abba a gyütment nem szólt soha bele és ezután sem fog...hülye aki azt képzeli magáról, hogy abba neki beleszólási kötelessége van.
Qqberci
@Csizmás Kond: Antall óta tudjuk, hogy a szakértelem az egy kommunista trükk...
Qqberci
A Közlekedési Múzeum vasúti részlegének bemutatására kiváló lenne a Kőbányai úton a volt Északi Járműjavító. Szép tágas csarnok, kiépített vágány- és mozgatórendszerrel. Ráadásul a csarnokot Eiffel tervezte és még szép is... Az ötletdíjat barna sörben kérem...
Csizmás Kond
@Qqberci: ...akkor az alábbi javaslatod is az ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.