Folyamatos támadások érik Brüsszelben a magyar kormány bevándorlással, rezsicsökkentéssel, munkahelyteremtéssel vagy éppen adókkal kapcsolatos politikáját. Sokrétű támadás ez, de másfél millió ember aláírása “függetlenségünk melletti kiállásunk bizonyítéka” – mondta Kubatov Gábor Fidesz-alelnök péntek délután Nagykőrösön. (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/03/10/kubatov-meg-annal-is-hulyebbnek-nezi-az-orszagot/
kolozsvaros.com/2016/03/03/kubatov-elokerult-es-szinte-fel-van-haborodva/
Te anyád majma, mennyi a választásra jogosult polgárok száma, te szervilis seggfej.
Gratulálok, Kubatov! Nem vártam mást tőled, gondolom Habonynak sem futja már ennél többre a kútfejéből. Csak az a baj, hogy ez annyira gagyi, hogy szerintem már a híveiteknek sem tudjátok beadni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Lefordítom: már csak másfél millió a fideSS csürhéje - ezzel összefüggésben ezek biztosan nem fognak kivándorolni. Ugyanis ha lenne bennük tudás és értelem, amivel külföldön is boldogulhatnának ne ennek a csürhének a szekerét tolnák.
RonaGyuri
Álljék meg a nászmenet

Kénytelen voltam kibontani a konzultációs levelet

Azt írja az ójság, pontosabban a Magyar Hírlap mai vezércikke, hogy: „Folyamatos támadások érik Brüsszelben a magyar kormány bevándorlással, rezsicsökkentéssel, munkahelyteremtéssel vagy éppen adókkal kapcsolatos politikáját. Sokrétű támadás ez, de másfél millió ember aláírása "függetlenségünk melletti kiállásunk bizonyítéka" - mondta Kubatov Gábor Fidesz-alelnök péntek délután Nagykőrösön.”
Túl a sok ökörségen engem ez a másfél millió ember aláírása fogott meg. Milyen aláírásról van szó? Nosza olyat tettem amit eddig még soha, kibontottam a Magyarország Kormánya feladójú levelet, s láss csodát van benne egy personalizált sajtcetli. Amin meg lehet adni az e-mailcímet és alá kell/lehet írni, hogy „Hozzájárulok, hogy Magyarország Kormánya postai vagy elektronikus úton velem kapcsolatot tartson, megkeressen”.
Azt most hagyjuk, hogy aki nem küldi vissza az engedélyét azt békén hagyják az elektronikus médiában is?
Csak és kizárólag ragadjunk le annál, hogy ez a bárhány aláírás csak és csupán azt bizonyítja, hogy ezek az emberek hajlandóak fogadni az önöktől érkező küldeményeket! Akárcsak azért, hogy a gyermekek iskolai papírgyűjtését segítsék! =))
Nessy
Tényleg védeni kell a 27 %-s ÁFA kulcsot, meg a sok különadót!
Védeni kell az államilag diktált energia árakat, amelyek a világpiac árainál magasabbak.
Védeni kell a letelepedési kötvény "nyerteseit".
Védeni kell a közmunkát.
Védeni kell pártunkat és kormányunkat!!!
Aki Én
Nincs jelentosege. Ha nem tudnanak csalni es 300 visszakuldes lenne, az lenne a siker.
Nessy
@RonaGyuri: dajka mese híveknek! Én egyetlen pártnak, politikusnak nem adtam meg sem a telefonszámomat, sem a mail címemet.
Telefonon már Orbán nevében is felhívott a magnó. legutóbb Varga Mihály küldött mailt, majd telefonon is meginvitált a Simicskóval tartandó Konzultációs prücsök herélésre, mert "kiváncsi" a véleményemre. Na, ez az amit még tajt sikeren sem hinnék el!
magyarbakancs
"Kubatov: a másfél millió aláírás a függetlenség melletti kiállás bizonyítéka"
Mért nem 2 millió,vagy 5 millió?
Ki ellenőrzi ezen ADATOK VALÓSÁGÁT?
papa.49
Ez az emberszerű sejthalmaz NEM ITT ÉL AZ BIZTOS, nézzük tételesen a hazugságait!!!
Az IMF. hitel nagy része ott volt a kasszában, elbasztátok pl. a molra!!!
Azt mondja 7 éve nem változott a gáz ára, bezzeg a szocik félévenként emelték, te szerencsétlen hülye TI VISZONT ANNAK ELLENÉRE SE ENGEDTETEK AZ ÁRBÓL, HOGY A VILÁGPIACON MÁR A FELÉNÉL IS KEVESEBBE KERÜL!!!
A bűnügyekről 2010 előtt nem öltek naponta embert ma ez nem állítható mert habár 2 hét alatt a fülesbögre rendet ígért , ma napi rendszerességgel olvashatunk emberölésről!!!
A munkahely, hát igen boldog lehet az a gyermek aki látja a szüleit azon sakkozni, hogy melyik régebbi számlát fizessék ki, meg látja hogy az anyja, vagy az apja úgy indul a közmunkába, hogy látszik rajta legszívesebben el se indulna, de muszáj!!!
A gyermek születésről 10 terhesből 6-8 roma nő, ez is mindent elmond a jövőnkről!!!
Közben a kórházakban nincs eszköz, nincs nővér, nincs orvos, az középiskolák nagy részét összevonták, átszervezték, már ,,szakbarbárokat,, se tudnak képezni, mert nincsenek hozzá tanárok se, meg eszközök se!!!
Hát igen ez volt a kunbaszó épületes nyalatkozata!!!( nem elírás)
A 1.5 millió aki ,,állítólag visszaküldte,, amit én NEM HISZEK, igen beborult elméjű lehet, egyrésze, a másik része meg ennek a rablóhatalomnak a kegyence!!!
Sziszifusz
Kubatov is azt mond amit akar. Hazudhat is.
Saját maguk számolják a visszaérkezett leveleket.
Miután megszámolták 10-el beszorozzák az eredményt és közlik a fergeteges sikert.
" Hiszi a piszi, hülye aki elhiszi "
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/03/10/kubatov-meg-annal-is-hulyebbnek-nezi-az-orszagot/
kolozsvaros.com/2016/03/03/kubatov-elokerult-es-szinte-fel-van-haborodva/
Te anyád majma, mennyi a választásra jogosult polgárok száma, te szervilis seggfej.
Gratulálok, Kubatov! Nem vártam mást tőled, gondolom Habonynak sem futja már ennél többre a kútfejéből. Csak az a baj, hogy ez annyira gagyi, hogy szerintem már a híveiteknek sem tudjátok beadni.
Ludmilla
nagy része a határon túli élősködőktől
nyanya001
@magyarbakancs: Ki ? hát a seggnyaló Kubatov és társai kft.
Más nem ellenőrizheti.
eugen4402
Függesszük fel a számháborút arra a kis időre, amíg még ennyi a lélekszám.
Már nincs messze az idő, amikor sikerül lecsökkenteni a lakosság létszámát kb. kétmillióra. Mi öregek kiköltözünk a temetőkbe, a fiatalabbak, a középkorúak meg a haldokló Nyugatra. Az itt-maradó kétmillió fideszes pedig harcolhat az ötszázezer trehány társuk ellen, akik nem szavaztak a függetlenségre. :-(((
Perwool
Ez az ember nem tudja úgy kinyitni a száját, hogy ne csússzon ki rajta rögtön hazugság.
"Ennek feltétele azonban az adók emelése, a nyugdíjak és a fizetések csökkentése lett volna."
Nem adót emeltetek, (na jó egyet 27-re), ha nem bevezetettek vagy két tucat adót!
Fizetések csökkenése? Megtettétek! Megadóztattátok a minimálbért!
Nyugdíj?
Orbán nyugdíj emelései: 2011:4.9%, 2012:5.8%, 2013:5.2%, 2014: 2.4%, 2015:1.8%, 2016:1.6%, 2017:0.9% = összesen: 22.6 % !
Gyurcsányék nyugdíj emelései : 2003:10.3%, 2004:7.3%, 2005:7.3%, 2006:5.5%, 2007:6.4%, 2008:7.2%, 2009:3.1% = összesen: 47.4 % ! + 13. Havi nyugdíj: 2003:0.25%, 2004:0.5%, 2005:0.75%, 2006: 1 havi nyd, 2007: 1 havi nyd, 2008: 1 havi nyd, 2009:0.5% = összesen: 5 Havi Nyugdíj !
A Hazug Orbán 2006-ban 13. és 14. havi nyugdíjat ígért, és elhallgatta, hogy 3000 Milliárd forint Nyugdíj-takarékot FOG ELLOPNI!
Annyit hazudtatok, hogy egy egész nap sem lenne elég a cáfolásához!
Orbán aki az európaiság negatívumaként emlegeti a szabadságvágyat, azt a Kínát hozza fel példaképnek, ahol a dolgozók fillérekért dolgoznak tíz óra feletti munkaidőben. Azt a Kínát, ahol tény, hogy derűsen szarnak az emberi jogokra.
Mi meg csak nézünk, mint a fideszes az M1-et, mert végképp nem értjük, hogy miképpen süllyedt idáig ez a szeméttelepre megérett kormány!
Ezt meg hogy állandóan a többség nevében nyilatkoztok, el lehet felejteni! Ugyanis nem vagytok a többség. Csak a legnagyobb egységes kisebbség.
simmering73
Ezeknek az ánuszrobotoknak egy önálló gondolatuk sincs?
Béla333
Persze! Én vagyok a mindent elhisz nagypapa!
De azért mutassák csak be azt a másfél millió aláírást, ívet az összes ellenzéki párt egy-egy képviselőjének is, mert (már bocs!), egy Fideszesnek még azt sem lehet elhinni, amit kérdez.
Nemhogy másfél milliónak hazudott kitöltött ívet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.