A most kötött szerződése értelmében Gundel Takács Gábor soha nem lesz elkötelezve egyik csatornának sem. Azzal, hogy a független NuMuvee televíziós műsorokat gyártó céghez igazolt, furfangosan kivédte, hogy bármelyik politikai oldalhoz is köthető legyen.

A Bors cikke szerint onnantól, hogy aláírta a kizárólagos megállapodást Gundel Takács Gábor és a NuMuvee, a műsorvezető csatornafüggetlen televíziósként létezik, mivel kizárólag ezzel a műsorgyártó céggel áll szerződéses viszonyban. A NuMuvee több televíziós csatornával folytat párhuzamos egyeztetéseket olyan formátumokról, amelyek Gundel Takács Gábor vezetésével kerülhetnek műsorra. Vagyis innentől a független mű­sorvezető több televízió képernyőjén is feltűnhet.

Csatornafüggetlen helyzetbe lavírozta magát Gundel Takács Gábor

Gundel Takács Gábor (Fotó: Wikimedia)

„Sokéves televíziós pályafutásom alatt mindvégig azért dolgoztam, hogy szórakoztassam a nézőket. Műsorvezetőként egyetlen elköteleződésem van, ez pedig a nézőkhöz fűz, válasszák bármely csatorna műsorkínálatát is” – magyarázta döntését a lapnak Gundel Takács Gábor.

A NuMuveeról azt lehet tudni, hogy 2014 óta szereplője a hazai műsorgyártók piacának. Gyártói a Dunán korábban látható Játék határok nélkül című műsornak, je­­lenleg a Bringasáv című műsort készítik az RTL Klubra, emellett számos műsorformá­tum kidolgozásán tevékenykednek.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Nekem szimpatikus a lehetőség, s nagyon egyet értek a döntésével!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.