Szombat kora reggel, 6 óra után történt a szörnyűség a kistarcsai Eperjesi úton.

Egy négyemeletes társasház tetőtéri lakásából zuhant ki egy hároméves kislány. A Blikk úgy tudja, ez idő alatt a család egy barátja, egy fiatal lány vigyázott a gyermekre. A gyermeket válságos állapotban vitték kórházba, de a lap információi szerint, már nem tudták megmenteni életét. Nagypapája Facebook-oldalán azt írta: „Nyugodj békében kisunokám”, a rokonságból többen is feketére állították profilképüket.

„Kora reggel jöttem haza a vásárlásból. Akkor láttam egy férfit állni a ház előtt, a kislány édesapja volt. Rettentő idegesnek tűnt, nem csodálom... Úgy tudom, az éjszakai műszakból tért haza. Ilyenkor gyakran vigyázott a gyerekre a lány. Az apa talált rá a picire”

– mondta a Borsnak az egyik szomszéd.

A házat kordonnal vették körbe a rendőrök, akik három autóval is a helyszínre vonultak. A ház lépcsőházát is leszalagozták, csak azt engedik be, aki ott lakik.

A helyszínelés legalább négy órán át tartott. A Blikk ottjártakor éppen a lányt vitték el a rendőrök kihallgatásra. A fiatal lány láthatóan megtört, bilincs nélkül ültették autóba. A rendőrség foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétség miatt nyomoz.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Azért ez döbbenetes, hogy a gyász pillanataiban is a facebookot nyomogatják. Nyugodjon békében ez a kislány.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicamama55
Jaj de sajnálom a szülőket! Mérhetetlen nagy fájdalom ez számukra...Isten nyugosztalja a drága pici leányt...
simmering73
Azért ez döbbenetes, hogy a gyász pillanataiban is a facebookot nyomogatják. Nyugodjon békében ez a kislány.
Csicsus
@simmering73: Pontosan ettől akadtam ki!!!Mennyire beteg ez a világ!!!Úgy örülök,hogy nem csak én vettem észre,ez tényleg döbbenetes :( és persze az eset is borzasztó,ebben a barom fészbukos,érzéketlen,egymásra nem figyelő társadalomban egyre több szörnyűség történik...Nem baj,a lényeg,hogy megosszunk mindent a fészen és átállítsuk a profilt,tényleg ez a legfontosabb :( Nagyon sajnálom szegény kislányt...
levarosbukta
@Horizont: Mondjuk valahol megértem. Ilyenkor a fájdalmát az ember világgá kürtölné legszívesebben. Aztán meg el kell fogadnunk hogy a mai felgyorsult világban ahol az ember életének majdnem minden mozzanatban benne van az internet a hírközlés legegyszerűbb és legtöbb emberhez egyszerre eljuttató módszere.
elnyomott
Hogy miért netezik ilyenkor a nagypapa?
Talán a rokonok, ismerősökkel való kommunikációra van szüksége. Igen, megosztani a fájdalmat, mert egyedül elviselhetetlen.
Én nem is értem, hogy ilyenkor ezen vagytok fennakadva. Mindenki másként gyászol, másként reagál.
Isten óvjon mindenkit manapság, aki más mint az átlag!
JAJMÁR
Miért nem lehet lezárni az ablakokat, vagy csak bukóra nyitni a negyediken - az egyik fóbiám - még rácsot is rakatnék rá amíg kicsi a gyerek.
Feldolgozhatatlan tragédia :(
Az angyalok vigyáznak rá.
human
@elnyomott: Bizony sokat változott a világ. A közösségi oldalak az élet részévé váltak. Nem csoda, hogy valaki előbb változtat profil képet, minthogy a gyászhirdetéssel bajlódjon. Magán véleményem, hogy bár praktikusak és hasznosak a közösségi oldalak, de egyeseknél károsan is hatnak a valódi társadalmi életükre.
elnyomott
@human: - semmit nem változott a világ. Közönyösek mindig voltak, legfeljebb nem látszottak.
Adott esetben meg nem fényképváltás történt, hanem tragédia közlés, amit talán lekopogni egy billentyűn könnyebb volt, mint élőben elmondani.
Az emberekben az sem változik, hogy hamar és felületesen ítélnek. És az sem, hogy aki más, azt kivetnék magukból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.