Korrupcióellenes tüntetés zajlik Felcsúton, Orbán Viktor házánál. A demonstrációt Vágó Gábor és a Kellesz-Korrupcióellenes Szövetség szervezte.

Az Index helyszíni tudósítása szerint délután háromra nagyjából kétszázan gyűltek össze a felcsúti Pancho Arena melletti parkolónál, többségében idősek.

A miniszterelnök házánál megállt a tömeg és azt skandálták, hogy "börtönbe", illetve, hogy "konzultálni jöttünk" – írt az Index. Orbán házát közben néhány fős rendőrsorfal védte. (A kormányfő egyébként nincs otthon, nemrég a Fidesz szlovén testvérpártjának kongresszusán beszélt.)

A Fidesz közleményben reagált:

"A Soros-hálózat mindenhol s minden eszközt bevet, hogy nyomást gyakoroljon a magyar kormány bevándorlás-politikájára. Ahogy Brüsszelben, Budapesten, ma Felcsúton akcióznak. A tüntetés szervezői mind a Soros-hálózathoz köthetőek, az a Soros György támogatja őket, aki évente egymillió migránst akar betelepíteni Európába"

- állt a Fidesz közleményében.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Akkor az Index vegye a faradsagot, es nezze meg, hogy egesz Felcsut hosszaban menetelnek az emberek, 8-10 fos sorokban,... Nem ugy nez ki, hogy csak ketszazan lennenek... Nezd az elo videot, kishulye...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Perwool
@babp1982: Nem! Csak beteg Soros-kórban szenved!
Perwool
@Baloselvű: Az egész világ Soros-ügynök, csak ti vagytok helikopter.
quadrocopter
@Baloselvű: Karika van az orrodban, hogy ilyen jól megvezetnek? Hány élves vagy kispalacsinta?

"Az Index igazgatóságának elnöke adott interjút a lap tulajdonosváltásáról a Magyar Narancsnak.
A Magyar Narancsnak interjút adó Bodolai László ügyvéd, az Index igazgatóságának elnöke, az alapítvány kurátora és a Nanga Parbat tulajdonosa azt mondta, nem Simicska Lajos az Index tulajdonosa, közvetve sem az. Hiába tűntek fel Simicskához köthető emberek, "az igazgatóságon keresztül, egyedül senki sem tud befolyást gyakorolni az Index működésére. Nem lesz változás az újság vagy a cég életében" - mondja Bodolai. Az alapítvány szigorú önfenntartó működést fog megkövetelni az Index Zrt.-től. A cégnek nagy tartalékai nincsenek, de a napi működést nullára ki lehet hozni, a bevételek kicsivel meghaladják a kiadásokat. A struktúrán valószínűleg nem kell változtatni, elbocsátásokat sem terveznek."

A Google te a barátod is!
Desischado
Eddig Gyurcsány volt a mumus, most soros. A birkáknak mindegy, hűségesen bégetnek, ha a vezér azt akarja!
Eladott Ország
@babp1982: Baloselvűnek, fidelitasos OKJ vizsgája van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.