Nemcsak kormányváltásra, hanem rendszerváltásra is szükség van - szögezte le szombati kampányindító rendezvényén Karácsony Gergely, a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Karácsonyék akkor gondolkodtak volna, amikor képesek voltak szétszakítani az anyapártjukat, az LMP-t, Bajnaiék szirén hangjára hallgatva.
Ha ezt nem teszik, ma egészen másképpen nézne ki a politika térképe.
A választók, az emberek nem szeretik azokat, akik meghekkelik a pártjukat, akik az ellen dolgoznak, akiknek a legitim voltukat köszönhették.
Karácsonyék sem jutottak sehová, hiába népszerű politikus Karácsony!
Most azokkal akar szövetségre lépni, akiket szemen köpött néhány éve?!
Béla333
Pl. én, mint eddig LMP-s szavazó nem biztos, hogy egy olyan összefogásra is automatikusan adnám a voksomat, amelyikbe vissza szivárognának a Párbeszédes emberkék.
Győzzenek meg, hogy ez nem csak a hatalomért való ácsingózás!
Lehet, hogy jobb lesz, ha benyomnak megint egy Unikumot, és maradnak Gyurcsány mellett!
Eladott Ország
"A rendszer ­nem­ váltó elit és a rendszert nem ­váltó társadalom összefogott önmaga
lelkének megrontásáért. Egyik sem akart rendszerváltást, mindkettőnek jó volt a kádárizmus. Megkérdezték az Orbántól is, meg az Antaltól, meg a Kónya Imrétől, meg a Pető Ivántól hogy le akarjátok­ e váltani Kádárt, vagy akartok ­e lenni Kádár? Nyilvánvalóan nem így hangzott el a kérdés a háromoldalú tárgyalásoknál. Nem csak két komcsi oldal volt, hanem három, mert a szakszervezeteken kívül az ellenzék is komcsi volt. Utólag ezt kell, hogy mondjam. Tehát arról van szó, hogy a háromoldalú kerekasztal tárgyalásoknál minden oldalán komcsik ültek, csak ott ültek góré komcsik, ott ültek a másodvonalas komcsik, és itt ültek a wannabe
komcsik. Valójában nem az történt, hogy a három oldalú asztalt ráborították a kibaszott komcsikra, nem ez történt, ha már vér ne folyjon az utcán. Ha már nem volt forradalom legalább a kibaszott asztalt borítsuk fel. Neeem! Még a végén leesik az üveg pohár, és valaki megvágja magát. Elhangzik a kérdés, hogy vagy leváltjuk Kádárt, vagy hajlandók nekünk a kádárságot átadni, vagy átengedik nekünk. És végül is a kádárság úgyis jól fel van építve, kezdjük el újra építeni? Itt van egy kész rendszer, vegyük át!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.