A Fidelitas azt kéri a kormánytól, hogy tegyen meg mindent az internet áfájának 5 százalékra csökkentése érdekében annak ellenére is, hogy az Európai Bizottság ezt nem támogatja – tájékoztatott az MTI. A helyszínen tartózkodó Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter erre reagálva kijelentette: ha a kormány mások támogatását is bírja, bele fog vágni a döntésbe. Állítása szerint a kormány 2018. január 1-jétől 5 százalékra tervezi csökkenteni az internet-szolgáltatás áfáját (amelyet egyébként idén csökkentettek 18 százalékra, a tavalyi 27 százalékos, az unióban legmagasabb szintről) az Európai Bizottság azonban mereven ellenzi ezt. "Az áfabevételekből a bizottság is részesül, gondolom, ezért nem támogatja" - jegyezte meg. A miniszter a jelek szerint nem áll napi kapcsolatban a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztossal. Deutsch Tamás április végén nyilatkozott a Világgazdaság című lapnak, ahol kifejtette, hogy Brüsszel várhatóan tagállami hatáskörbe...

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Na ne már, egyik sem mond igazat és még az ellenkezője sem igaz. Mert mindegyik gaz. Ez igaz.
Peller Anikó
Na ne már, egyik sem mond igazat és még az ellenkezője sem igaz. Mert mindegyik gaz. Ez igaz.
RonaGyuri
@Peller Anikó: ahogy mondod, mert ők ollyan mesterek, hogy úgy tudnak még egymásnak is ellentmondani, hogy mindkettő hazugság!
Clavigo
Majd lepacsizza egymás között ez két igazi " érték-ékkő"...Én meg leszarom.
Béla333
Mi az hogy "vagy"?
Inkább így pontos: Nem mond igazat sem Deutsch, sem Rogán!
És nem mond igazat egy Fideszes sem! Ezért Fideszes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.